Actrița este infectată cu Coronavirus!

După ce a petrecut un scurt concediu și l-a însoțit pe logodnicul ei la concert, Demet Özdemir ar fi trebuit, conform jurnalistei Birsen Altuntaș, să înceapă filmările la sfârșitul acestei săptămâni.

Prin intermediul Instagram, actrița a anunțat că nu s-a amânat absolut nimic, dar este infectată cu Coronavirus.

„Timp de 3 ani nu am avut deloc Corona , dar acum m-a prins 😦 Înainte de toate vreau să precizez că nu s-a amânat nimic. 🙂 Trec prin boală mai greu și cu durere, dar tratamentul continuă și mă voi întoarce curând. Vă rog să aveți grijă de voi. Nu vă faceți griji pentru mine. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care s-au îngrijorat, întristat pentru mine, tuturor celor care m-au sunat sau au întrebat de mine. Vă iubesc!„

A etichetat și centrul medical scriind: „Luam mereu vitamine. S-ar părea că a venit ziua așteptată.„

*****

Demet Özdemir va fılma pentru Netflix “Aşk Taktikleri/Tactici în dragoste 2„,pentru care a obținut bilet de voie de la Disney Plus deoarece este continuarea primului film.

Pentru Disney Plus, aceasta a încheiat filmările serialului “Dünyayla Benim Aramda/Între mine și lume” și o bună perioadă de acum încolo, fiind și ambasador de brand, va filma doar pentru Disney Plus și postul de televiziune FOX.

Deși a apărut în presă data nunții, Oğuzhan Koç a declarat că nu au stabilit-o încă.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate