Ebru Șahin (protagonista serialelor Hercai și Destan) & Cedi Osman ( jucătorul de baschet de la Cleveland Cavaliers/NBA G League)  s-au căsătorit zilele trecute la Ohrida (Macedonia) acolo unde s-a născut sportivul, iar nunta a avut loc aseară la Çeşme- Fly-Inn Beach, acolo unde a început povestea lor de dragoste.

Patronul postului de televiziune TV8, ACUN ILICALI, probabil singurul patron premiat de foarte multe ori cu trofeul „Cel mai bun prezentator„ (acesta prezentând emisiunile „Vocea Turciei„, „Survivor„) şi aflat, conform unui studiu realizat de Mediacat- Ipsos  în Turcia, în topul personalităților în care turcii au cea mai mare încredere, acesta susținând tot timpul manifestări cu scop caritabil, a fost prezent la nuntă și, deoarece le e prieten, a acceptat să fie amfitrionul unei scurte ceremonii în care Ebru și Cedi să-și mai spună o dată DA în fața familiilor și a prietenilor, aproape două sute de persoane care nu au participat la nunta din Macedonia.

Preț de câteva minute, omul de televiziune a purtat o robă de avocat. Gestul său a stârnit reacția avocatului de drept penal Çiler Nazife Koşar care s-a adresat unui jurnalist explicându-i că purtarea fără drept de uniforme sau semne distinctive, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an atunci când cel în cauză a avut intenția de a induce în eroare.

Având în vedere faptul că omul de televiziune nu a avut intenția de a induce în eroare, acestuia i s-a cerut să prezinte scuze.

Avocatul a menționat că legea prevede ca roba de avocat să fie purtată doar în sala de judecată. A mai spus că semnificația robei o reprezintă cei patru ani de facultate, apoi stagiul și jurământul depus pentru exercitarea profesiei de avocat.

A mai spus că dacă ar fi purtat o uniformă de medic, sigur ar fi reacționat și cineva din breasla medicilor.

Aceeași solicitare, ca omul de televiziune să prezinte scuze, a venit și din partea conducerii Baroului din Mersin.

Omul de televiziune nu a avut încă o reacție publică față de aceste solicitări.

Sursa: Snob Magazin

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate