Ebru Șahin (protagonista serialelor Hercai și Destan) & Cedi Osman ( jucătorul de baschet de la Cleveland Cavaliers/NBA G League)  s-au căsătorit zilele trecute la Ohrida (Macedonia) acolo unde s-a născut sportivul, iar nunta are loc în această seară la Çeşme- Fly-Inn Beach, acolo unde a început povestea lor de dragoste.

La nuntă participă familiile și prietenii cuplului.

În fața celor aproximativ două sute de persoane, patronul televiziunii TV8, Acun Ilıcalı a jucat rolul de ofițer de stare civilă.

Spun că a jucat rolul deoarece cununia civilă reală a avut loc în Macedonia.

Spre deliciul asistenței, celebrul prezentator/patron tv a stat de vorbă cu mirii.

Amândoi erau emoționați și au mărturisit că au înțeles că își vor uni destinele în clipa când s-au văzut prima oară.

Acun Ilıcalı a spus că le stă foarte bine împreună, a adresat întrebarea specifică unei astfel de ceremonii și a auzit de două ori un DA răspicat.

Dacă în Macedonia Ebru Șahin a purtat o ținută creată de Amor Garibovic, iar Cedi Osman a îmbrăcat un costum Ralph Lauren, de această dată, mireasa a optat pentru o creație Danielle Frankel (7990 USD), iar mirele a rămas fidel brandului Ralph Lauren.

O coincidență frumoasă este că părinții mirelui sărbătoresc astăzi 32 de ani de căsnicie.Mirii au dansat primul dans pe melodia „Acea vară„ interpretată de Zerrin Özer.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate