Özcan Deniz a revenit, după cincisprezece ani, la amfiteatrul Harbiye Cemil Topuzlu din Istanbul unde a susținut un concert pe placul celor patru mii cinci sute de spectatori prezenți.

Cu siguranță, cel mai important spectator al îndrăgitului actor a fost fiul acestuia.

Kuzey Deniz a urmărit din public o parte din spectacol. Chiar și-a aplaudat tatăl!

Când i s-a spus că e ora zece și trebuie să fie dus acasă la culcare, Kuzey a insistat să urce pe scenă!

Striga la tatăl lui: „Eu vreau să rămân!„

Tatăl i-a răspuns: „Bine, rămâi, dar a venit ora culcării…„

Kuzey a strigat:

„El e rău!„

Tatăl i-a răspuns: „Cine e rău? Te duce acasă. Rămâi dacă vrei„.

Omul rău era fratele actorului!

Özcan Deniz a cântat o parte din melodie cu el în brațe, apoi l-a așezat pe scaun.

Actorul a ajuns cu un pic de întârziere la microfon, dar publicul a cântat în locul lui și acesta a îndreptat microfonul spre public.

În această seară are loc al doilea concert și se pare că actorul se va mai dedica o vreme muzicii deoarece mâine va fi în concert la Ankara și apoi va avea destul de multe concerte în această vară.

*****

Cu privire la ora târzie și prezența lui Kuzey pe scenă, actorul a spus că doar cine are copil poate înțelege mai bine și aceasta va fi o amintire frumoasă pentru că e pentru prima și probabil ultima oară când fiul lui poate fi văzut astfel.

L-a adus la concert pentru a-l vedea o jumătate de oră știind că, în general, i se face somn la ora nouă și jumătate, zece.

Actorul a și glumit spunând publicului: „Ascultați-mă pe mine, pe mine. A venit el să-mi ia prim planul. Sabotează.„ :))))

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate