Cansu Dere a participat, în calitate e ambasador al brandului și protagonistă a unui viitor proiect, la evenimentul de lansare Disney Plus în Turcia.

Înainte de a sta de vorbă du reporterii oficiali, actrița a răspuns întrebărilor reporterilor mondeni care au remarcat „ținuta de podium„ întrebând-o cum și în cât timp s-a pregătit.

Cansu Dere a spus că nu i-a luat mult timp, deoarece de obicei se pregătește repede, împreună cu echipa sa, dar a încercat să se ridice la nivelul evenimentului și le-a mulțumit reporterilor pentru apreciere.

Despre colaborarea cu Disney Plus a spus că a pornit la acest drum și este fericită atât ca public, având parte de alternative, dar și ca actriță datorită diversității de proiecte în care ar putea juca.

Întrebată dacă după marele succes cu SADAKATSIZ va începe filmările unui proiect Disney, aceasta a spus că, în clipa de față, face parte din categoria actorilor care nu au un proiect concret, ci a participat doar la filmarea clipurilor de promovare. A mai spus că vrea să se odihnească un pic, de aceea va mai fi de așteptat până la noul său proiect.

Când reporterul i-a spus că a făcut senzație cu fotografiile în costum de baie, actrița a spus: „De ce să fac senzație? Toată lumea poartă costum de baie. Mulțumesc pentru comentariile frumoase.„

Întrebată dacă are sau nu o relație, fiind văzută mereu singură de mult timp, actrița a spus că nu există cineva anume. Întrebată dacă îi priește singurătatea, actrița a spus că nu aceste este motivul, ci faptul că nu e atât de simplu și nu e bine să continui sau să începi o relație doar pentru a nu fi singură.

„Deontologia„ reporterilor mondeni a ales ca titlu: „A vorbit despre pozele în costum de baie.„!!!

Abia după aceea se întreabă în ce proiect va juca actrița.

Reporterilor oficiali Disney Plus, le-a spus că este foarte fericită să fie alături de un brand mondial uriaș.

Întrebată ce anume ar dori să vizioneze cât mai repede, actrița a mărturisit vă este curioasă să vadă dacă Familia Simpson* va avea asupra ei același efect ca în copilărie, de aceea va viziona toate episoadele!

* Familia Simpson (în engleză: The Simpsons) este cel mai prolific serial de animație american, având în prezent 33 de sezoane și peste 700 de episoade. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului al XX-lea de către revista „Time” în 1998 și este privit de numeroși critici drept unul din cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor. (Wikipedia)


Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate