Odată cu creșterea numărului platformelor digitale, industria serialelor turcești se dezvoltă, de asemenea, cu fiecare zi ce trece. Producătorii grăbesc pregătirile noului sezon. STAR TV a cumpărat de la  OGM Pictures serialele “Yalı Çapkını/Seducătorul de la conac” și “Kral Kaybederse/Când regele pierde”. Pe lângă acestea, STAR a mai făcut o alegere importantă: serialul “Gecenin Ucunda/La capătul nopții”, adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal.

Filmările vor fi realizate de TMC Film, companie patronată de Erol Avcı care a semnat trei producții despre care se spune că au rămas în istoria serialelor turcești: “Binbir Gece/ O mie una de nopți”, “Aliye” și “Canım Ailem/Draga mea familie”.

Neslihan Atagül dă viață personajului Macide care este specialist în resurse umane, dar studiază și tehnici de vindecare.

Rolul mamei acesteia. Șermin, care a trăit cândva la palat, este interpretat de Zuhal Olcay.

Kadir Doğulu va fi Kazım, singurul frate bogat al familiei Işık.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaş, din distribuția serialului va face parte și Tuba Ünsal care va da viață personajului Nermin, soția personajului interpretat de Kadir Doğulu.

Nermin este o fostă Miss și rivala Macide-ei.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate