Barış Arduç a fost aseară la meciul de box al unui prieten de la Bujin, locul unde se antrenează multe vedete.

Acesta a declarat că a vrut să fie prezent la meciul de trecere a lui Berkay Varol la statutul de profesionist.

De altfel, la acest meci au mai fost: Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk şi Kerem Bürsin.

Barış Arduç a fost întrebat dacă intenționează și el să obțină statutul de profesionist într-o astfel de ramură sportivă și a negat spunând că îi place ceea ce face acum, actoria, omul trebuie să știe să se oprească, iar pentru el acest sport este doar un hobby.

A spus că filmează pentru serial șase zile pe săptămână și are o singură zi liberă și o petrece acasă, nu prea are timp să iasă, de aceea nici nu s-a mai văzut cu jurnaliștii.

A mai spus că, deși există și dificultăți în a filma un serial istoric, este important pentru el deoarece este o poveste valoroasă, este istoria țării.

A mărturisit că este minunat că serialul a primit și prețuirea publicului, așadar totul este foarte bine.

Întrebat dacă a fost grea perioada de pregătire, acesta a spus că, precum în orice profesie, cheia reușitei este munca, iar dacă muncești, nimic nu mai este atât de dificil.

Perioada de pregătire a fost lungă, de aproape patru luni, de aceea nu a fost atât de greu, dar responsabilitatea de a juca rolul Alparslan este foarte mare, iar această greutate îl hrănește și îl motivează.

Întrebat dacă va fi un final de sezon,acesta a spus că da, vara va fi pauză, timp în care va filma al doilea sezon al serialului CLUBUL pentru NETFLIX.

După ce va termina filmările pentru NETFLIX, va relua filmările pentru ALPARSLAN, ambele personaje jucându-le cu mare plăcere, ambele povești plăcându-i foarte mult, de aceea nu-i pasă că nu va avea pauză, ci ar fi capabil să mai muncească doi ani fără pauză.

A fost întrebat și despre Gupse și a spus că este acasă, scrie, are un program, planuri, dar nu ar vrea să fie purtătorul ei de cuvânt, ci va avea e ocazia să le vorbească.

Reporterii au spus că nu au mai văzut-o și le-a spus: „Nici pe mine nu mă vedeați, uite, a fost să fie azi, așa că probabil o veți vedea și pe Gupse în câteva zile.

Întrebat dacă îi reproșează că nu prea are timp liber, a spus că nu, este natura profesiei lor și niciunul nu se revoltă, ci se înțeleg și se respectă.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate