Burak Özçivit a participat la evenimentul unui brand pentru care a devenit imagine Kenan Doğulu.

A spus că programul filmărilor este aglomerat, dar și-a făcut timp deoarece a vrut să-i fie alături și să fie alături de firma pe care o cunoaște și de care este apropiat.

Întrebat despre Fahriye Evcen, aceasta a spus că este la un eveniment în Qatar, motiv pentru care este prezent doar el.

A fost întrebat despre faptul că de ziua lui Karan a avut ca temă de petrecere Formula 1, tatăl a spus că și Karan iubește foarte mult mașinile, așa că se pare că s-a transmis genetic. Alegerea a fost a lui Karan.

I s-a dat ca exemplu fiul pilotului de motociclete Kenan Sofuoglu și a spus că i-a plăcut foarte mult filmulețul cu fiul pilotului și abia așteaptă să-l ducă și pe Karan la antrenamente.

Întrebat dacă Fahriye Evcen nu va fi îngrijorată când îl va duce pe Karan la pista de curse, a spus că va cădea, se va ridica, dar va învăța.

Reporterii au stat de vorbă cu actorul și după eveniment.  A spus că a fost o lansare foarte frumoasă, e un brand pe care îl urmărește îndeaproape, iar această ieșire i-a priit având în vedere programul aglomerat de filmări. A spus că e bună o socializare când și când.

A spus că toți se distrează, dar el trebuie să meargă acasă deoarece îl așteaptă Karan.

Întrebat despre vacanța de vară, actorul a spus că vor decide atunci când vor intra într-adevăr în vacanță. Este de părere că vacanța va fi, ca și în anii anteriori, în țară.

Reclame

Reclame
Reclame
Publicitate