Actrițele sunt mai de succes


Jurnalista Birsen Altuntaș a comunicat, prin intermediul Twitter, că actorul Erdal Özyağcılar ar fi declarat, în cadrul unui interviu acordat emisiunii Magazin Hattı de la TV100 (unde jurnalista este director al secției Monden) că actrițele sunt mai de succes decât actorii din Turcia.

Birsen Altuntaș a adăugat: „Femeile noastre sunt cu adevărat splendide. Strălucesc.„ și a enumerat: Eda Ece, Esra Bilgiç, Ebru Şahin, Fahriye Evcen, Hande Erçel, Demet Özdemir, Melisa Aslı…

Apoi a spus că nu au încăput toate numele pe care și-ar fi dorit să le scrie, așa că le-a cerut urmăritorilor ei să completeze lista cu alte nume.

Postarea a fost distribuită de 122 ori și au fost scrise 259 de comentarii timp de patru ore.

Emisiunea va fi difuzată sâmbătă sau duminică.

Jurnalista a stârnit din nou controverse pe tema „Populare sau talentate?„.

Rămâne de văzut dacă actorul Erdal Özyağcılar a dat sau nu nume.

Între comentarii am văzut de multe ori , printre alte nume, dat numele tinerei și talentatei actrițe Sıla Türkoğlu.

Dacă actrițele sunt mai de succes, de ce actorii sunt plătiți mult mai bine? Pe când o egalitate în acest sens? Doar nu sunt cu nimic mai prejos decât colegii de breaslă. Mă întreb…

Reclame

Reclame
Reclame
Reclame

7 gânduri despre „Actrițele sunt mai de succes

 1. nominalizare Emmy, actorul care a si câștigat trebuie sa recunoastem a jucat in Halloween (2018 film), a avut succes, a mai jucat si in alte filme, era cunoscut publicului larg, mondial, faptul ca actritele n-au avut prea multe nominalizari, hai sa fim sinceri, de cand au iesit pe netflix si alte platforme de streaming cu productiile originale turcesti ? Ca sa aiba o anvergura mare?Beren Saat, Hande Erçel, Tuba Büyüküstün sunt cunoascute si indragite sunt mereu in top 100, 400, …IMDb si acesta este un lucru important, pentru ca cuprinde aproape toti actorii din lume. Eu imi doresc sa-i vad in seriale cu o poveste buna si interesanta pe actorii aceea care nu-s de top, dar care au o mare carisma, caci degeaba ai talent daca n-ai carisma, iar carisma inseamna tot un fel de frumusete, as spune este un soi de stralucire. Bravo actritelor frumoase din cele cateva seriale bune de pe netflix…si alte platforme de streaming, eu nu urmaresc seriale pe canale tv.

  Apreciază

 2. Jurnalista pare să fi optat pentru categoria 25-35 de ani:)) adică tinere, frumoase, cu lumea la picioare! Conceptul de frumusețe poate fi complementar celui de talent sau se pot situa in poziții antagonice! Lumea e plina de exemple de actori imposibil de încadrat intr-un tipar de frumusețe indiferent la care spațiu și timp te-ai raporta! Dar talentul lor nu a putut fi contestat! In schimb, daca pui semnul de egalitate între frumusețe și talent și îl absolutizezi, ești pe un teren alunecos! D-rele/D-nele de mai sus sunt tinere, frumoase(cine considera) și au o calitate incontestabila: cea de PR! Știu, si o spun cu respect, să-și vândă imaginea! Poate acest lucru le face sa para mai de succes decât actorii! Mie, personal, îmi pare un succes de imagine , nu neapărat o etalare a talentului! Când ești în lumina reflectoarelor, micile imperfecțiuni pot fi trecute cu vederea – gurile rele ar spune că pot fi ascunse de bisturiu- important este sa gestioneze cu succes acest capital și pe mai departe! Stimata gazda ați pus punctul pe i: recompensa materială ce cuantifica talentul actrițelor/actorilor rămâne încă un punct nevralgic! Și dacă sunt mai de succes, cum explicam ca doar o actriță turcă a primit nominalizare Emmy fata de 3 actori, din care unul a și câștigat? Sau tema discuției este succesul doar in Turcia? Cu respect…

  Apreciază

 3. Adevărat :”populare sau talentate „?citez un clasic în viata „poți să ai zeci de milioane de urmăritori dar dacă spui pe același ton :mie foame și te iubesc! ! Nu înseamnă că ai talent! Și asta e valabil la multe de pe această listă! Pe multe le-am văzut de la începutul lor și ca simplu telespectator, nu vad o evoluție! În schimb actrițe cu mai putini urmăritori :Beren, Cansu, Tuba, Berguzar, și lista poate continua sint net deasupra tuturor din lista!

  Apreciază

 4. Asa este, pentru ca tot s-a pomenit clasamentul IMDb, acolo ele domina, au urcat pana-n top 100, ma refer la accesari. Dar sunt si actori turci talentati, frumosi, tineri dar care din pacate nu prea apar in noile productii turcesti original netflix, nu spun ca cei care joaca in serialele cu trecere la public, nu-s actori talentati, dar n-au aceea carisma care sa-i faca sa treaca in fata lor. Si adevarul este ca aceste platforme de streaming ii fac populari in lume, seriale care au prins la public si care au avut succes, acum 5-4 ani nu au dat actori pe primele locuri in aceste topuri si implicit o mai mare celebritate. Dar tin minte ca intr-un serialul in care a jucat Ceren Moray, in urma cu 6 ani cred, erau foarte multi actori tineri talentati, carismatici, cel putin cei din rolurile principale, dar nici unul n-a aparut intr-un serial pe netflix. Pe Ceren am vazut-o intr-un film si cred, dar nu-s sigura intr-un serial, dar nu original netflix, n-a avut trecerea actritelor care au jucat in originale netflix. Ca tot a fost un articol despre Ceren Moray/Efsun.

  Apreciază

 5. Egalitatea de gen (politică ce include și plată egală la muncă egală) rămâne un vis frumos în multe țări, nu numai în domeniul cinematografiei și al televiziunii, ci și în viața de zi cu zi, din păcate.
  Iar definirea succesului în funcție de numărul urmăritorilor pe instagram sau confundarea talentului interpretativ cu frumusețea actrițelor/actorilor (o chestiune relativă, depinzând de „ochiul privitorului”) mi se pare profund eronată.
  Poate că este doar opinia mea, dar mi-o mențin.
  Lista acestei jurnaliste nu coincide deloc cu lista mea, dar asta este o altă poveste … Fiecare cu gusturile și preferințele sale.

  Apreciază

 6. Operate și iar operate. Una nu e naturală!!! Ei sunt mai frumoși și mai talentați❤️Aceasta jurnalista e o intriganta – ma refer in general acum-și o manipulatoare 😡😡😡

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.