Neslihan Atagül va filma pentru o comedie fantastică


Conform Dizi Doktoru actrița Neslihan Atagül a ajuns la un acord pentru a da viață personajului Serap în filmul ‘Aaahh, Belinda’ care va fi pe o platformă digitală.

Este vorba despre versiunea modernă a filmului de succes produs în 1986.

În versiunea anterioară, Serap este o actriță de teatru modernă și de succes. Disprețuiește rolul tradițional atribuit femeii, care constă în a găti, a face curățenie și a naște copii. Duce o viață europeană față de condițiile epocii. Acceptă să joace pentru prima oară într-o reclamă și va fi Naciye, o gospodină tipică cu doi copii, în reclama noului șampon Belinda. În timpul uneia dintre repetiții, ea descoperă brusc că scena a dispărut, echipa a dispărut și toate elementele scenariului au devenit reale. Acum ea este Naciye. Nimeni din jur nu o mai recunoaște ca fiind Serap. Și mai rău, familia ei crede că suferă de depresie, în timp ce Serap încearcă cu disperare să demonstreze contrariul. În momentul în care începe să-și accepte noua viață, se întoarce la viața anterioară.

Sigur, prezența în acest film nu reprezintă o renunțare la proiectul de serial deja anunțat și care va fi difuzat la STAR TV,

Neslihan Atagül Doğulu şi Kadir Doğulu vor fi parteneri în serialul “Gecenin Ucunda/La capătul nopții”, producție TMC Film și Âlim Yapım, ecranizare a celui mai frumos roman de dragoste scris de Peride Celal.

Rămâne de văzut care va fi calendarul filmărilor anunțate inițial pentru luna iunie.

În orice caz, Birsen Altuntaș spunea că serialul este cap de listă al celor mai ambițioase proiecte Star TV din sezonul următor.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Neslihan Atagül va filma pentru o comedie fantastică

  1. Va mulțumesc stimata gazdă pentru aceasta informație! O asteapt pe frumoasa Neslihan Atagul in acest proiect digital, nu am văzut-o până acum într-un serial/film de comedie! Mult succes în toate proiectele! Sănătate și pace va doresc tuturor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.