Ceren Moray a divorțat


„Într- o zi toată lumea va spune „da„ și va înțelege că nu e o glumă..„ scria Ceren Moray când a fost cerută în căsătorie de iubitul ei francez Nico Brun.

S-au căsătorit în 2017.

Conform Hürriyet, fericirea a durat cinci ani.

Au divorțat din pricina neînțelegerilor.

*****

Ceren Moray vorbea pentru revista InStyle despre cum s-a cunoscut cu soțul ei.  „Ne-am cunoscut în Barcelona. Eram turiști și mai aveam foarte puțin timp de petrecut acolo. Când m-am întors la Istanbul, am conștientizat că mi-am lăsat bagajul la aeroport abia când m-au sunat să-mi spună asta. Atât de pierdută eram… Nico m-a sunat chiar în acea zi și mi-a spus că vine la Istanbul. M-am încordat foarte tare. Nu voiam să se strice vraja. Când a venit, niciunul din noi nu știa cum să se comporte. Poate că au trecut câteva ore… Mi-a spus: „Este prea obositor pentru mine să mă gândesc cum ar fi fost viața mea dacă nu veneam pe urmele acestei fete.„ Atunci m-am îndrăgostit de el. Așa a început un lung și solicitant lanț material- spiritual de călătorii. Și apoi ne-am căsătorit.„

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Ceren Moray a divorțat

  1. Am apreciat-o candva, pe ea si pe partenerul ei din acel serial de acum 5 ani, imi scapa numele. Apoi am mai vazut-o intr-o comedie pe Netflix si atat. Despre partenerul ei din acel serial, nu mai stiu absolut nimic, desi avea talent si-o infatisare de invidiat, puteam sa pun pariu atunci ca va ajunge o mare vedeta, acum nu prea stiu mare lucru despre nici unul, dar sper sa-i vad intr-un film sau serial pe netflix. Pe partenerul ei cred ca-l chema Ozan…?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.