Milliyet scrie despre Keremcem că a fost surprins în Etiler/Istanbul. Acesta a spus că a profitat de vremea frumoasă și a ieșit cu prietenii.

A mărturisit că de un an și jumătate pregătește un album muzical și a luat o pauză de la actorie deoarece vrea să cânte mai mult.

Deschid aici o paranteză pentru a spune că în sfârșit dă curs dorinței colegei de breaslă Yonca Lodi care, într-o emisiune de la TRT Müzik îi spunea că trebuie să cânte mai mult.

Încă o paranteză! Despre album a vorbit Keremcem și în emisiunea de la STAR TV unde a anunțat că va cuprinde zece melodii și are emoții ca la primul său album.

Milliyet mai scrie că a fost întrebat despre faptul că producătorii preferă actorii cu mulți urmăritori în social media și acesta a spus:

„Înseamnă că producătorii preferă persoanele populare. Nu pot spune ceva despre acest subiect. Spuneți-le producătorilor.„

A mărturisit că în pandemie a postat mai puțin, nu a fost activ la live-urile din social media și i-au plecat 100.000 de urmăritori, dar are încredere că, odată cu apariția noului album, vor reveni și se întreabă cum îl vor privi cei care au plecat și au revenit.

Milliyet a reamintit faptul că Keremcem a fost surprins cu o brunetă misterioasă într-un restaurant pescăresc și că acesta s-a ridicat de la masă pentru o discuție la telefon și atunci a fost auzit spunând persoanei de la telefon: „Mi-ai nenorocit viața. Din cauza ta suntem în halul ăsta. Nu trebuia să faci astea pe picior de plecare.„

https://www.milliyet.com.tr/cadde/keremcemden-takipci-tepkisi-6743680â

Milliyet mai scrie că cea la care s-a răstit cântărețul ar putea fi fosta iubită iraniană.

*****

Cert este că Keremcem a devenit mai activ, atât ca prezență în emisiuni tv, cât și prin postările din social media. Să fie de bun augur!

Chiar dacă este în pauză de la actorie, Keremcem va fi pe marele ecran în 6 mai în rolul principal din filmul „Dragostea vine când o chemi.„.

Bun prilej ca pauza să ia sfârșit!

Este în pauză, nu are un proiect în curs, dar

În așteptarea albumului, iată încă o melodie, compoziție (muzică și versuri) FIRAT TANIȘ.

„Din nou, ochii mei caută drumurile pe care le-am parcurs cândva

Deși presupun că orașul este încă atât de departe.

Presupun că orașul este atât de departe.

Dacă aș întinde mâinile, aș vrea să mă prind de acea zi

Dar în fiecare noapte, soarele încă răsare deasupra mea.

Deci nu se întâmplă, nici dacă vreau

Nu vine nimeni, chiar de aș aștepta

Deci nu se întâmplă, nici dacă vreau

Nu vine nimeni.

Am mirosit parfumul verii, chiar și în toiul iernii

Am compus propoziții lungi în timp ce vorbeam.

Se spune că astfel de cuvinte durează doar în filmele vechi

Dar acum, filmele în sine nu mai îmbătrânesc …

Deci nu se întâmplă, nici dacă vreau

Nu vine nimeni, chiar de aș aștepta

Deci nu se întâmplă, nici dacă vreau

Nu vine nimeni.„

Reclame