Calendarul Disney Plus și Netflix: Engin Akyürek


Jurnalista Birsen Altuntaș scrie că Disney Plus va schimba întreg echilibrul industriei filmelor și serialelor, ceea ce provoacă indispoziție în lumea digitală și cel mai mult celor de la Netflix.

Această concurență este denumită de aceasta drept „război digital„.

După ce Disney Plus a transmis primul comunicat oficial prin care a anunțat că proiectul de lansare în 14 iunie va fi “Kaçış/Evadarea”, un serial pentru care Engin Akyürek a scris povestea și joacă rolul principal, Netflix nu a întârziat să anunțe că în 23 mai vom vedea pe platformă filmul „Yolun Açık Olsun/Să ai un drum lin„, cu Engin Akyürek și Tolga Sarıtaş spunând că va fi pe de o parte război, pe de altă parte nuntă.

Sigur, fanii lui Engin Akyürek abia așteaptă să vadă ambele producții, iar pentru aceștia nu contează pe ce platformă digitală se difuzează.

Disney Plus a publicat fotografii, iar Netflix a inclus parte din film în promo-ul lunii mai.

Cu prilejul unei manifestări organizate în 2021 împreună cu UNICEF, Engin Akyürek a fost întrebat: „Dacă ați fi avut puterea să schimbați ceva în lume, ce anume ați fi schimbat și de ce?„. și răspundea:

„Sigur că nu aș fi vrut să schimb un singur lucru, ci o sumedenie de lucruri, dar dacă s-ar renunța la război, s-ar îndrepta foarte multe: n-ar mai exista foamete, oamenii s-ar înțelege, ar interveni empatia. Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor. Dacă ar dispărea războiul, o sumedenie de lucruri care aparțin oamenilor și lumii s-ar soluționa, o mulțime de întrebări ar dispărea…„

Engin Akyürek a primit trofeul pentru Cel mai Bun Actor la Seoul International Drama Awards (2015) și a fost primul actor turc nominalizat la International Emmy Award.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Calendarul Disney Plus și Netflix: Engin Akyürek

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.