O lume aflată într-o rapidă schimbare , o lume unde și nevoile, așteptările și experiențele noastre se schimbă zi de zi.

Ce fel de viitor îți poți construi într-un astfel de flux?

Brandul pentru care Elçin Sangu este imagine are răspunsul și îl vor afla 250 de tinere, cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, studente sau absolvente care au șansa de a participa, timp de 12 săptămâni, la seminariile organizate sub denumirea „Academia Cuvântul Fetelor„, program de formare care are menirea de a contribui la dezvoltarea identității și personalității participantelor.

„Dacă vrei să-ți iei locul între femeile curajoase ale lumii noi, fă-ți și tu o promisiune și fii cea mai bună versiune a ta!„ este invitația brandului la care au răspuns peste 4500 de tinere doritoare de a participa la programul de formare.

Între temele care fac obiectul cursurilor de formare, desfășurate online, timp de două ore pe săptămână, cu prezența unor specialiști din diverse domenii, sunt: „Femeile libere ale lunii pline„, „Formare în comunicare și exprimare„, „Femeile în afaceri„, „Brandingul personal„, „Setările din fabrică ale omului„, „Gândirea științifică„,„Construirea unui creier„, „Creier îndrăgostit„.

Programul a demarat ieri și Elçin Sangu le-a făcut o surpriză fetelor participând la primul seminar online.

Îndrăgita actriță le-a asigurat că, după cele 12 săptămâni, vor fi mai informate, mai încrezătoare și își vor continua drumul fără teamă.

Reclame
Reclame