Nu experiență, ci o amintire frumoasă


În emisiunea lui Yekta Kopan de la beIN CONNECT, actrița Elçin Sangu a vorbit şi despre filmul de cinema „Mutluluk zamanı/Timpul fericirii” unde a jucat alături de Barış Arduç.

Elçin Sangu a spus că ei trei (Elçin Sangu, Barış Arduç şi regizorul Şenol Sönmez) erau prieteni atât de buni încât și-au dorit să facă un film care să le rămână o amintire frumoasă.

A mai spus că se înțelegeau foarte bine și cu echipa.

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Nu experiență, ci o amintire frumoasă

 1. Dragă Ella, cred la fel ca tine că dacă unii fani nu ar fi atacat partenerii de viață, alegerile personale ale celor doi actori, poate i-am mai fi văzut împreună.
  Dar, în acest moment, mi se pare imposibil, din păcate! Este o decizie extrem de dificilă să riști să te expui pe tine sau pe partenerul tău unui linșaj mediatic din partea unor fani desprinși de realitate, care nu îți respectă viața privată.
  Dar da, speranța moare ultima (optimismul meu în această privință este sub 0,01%)!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Poate da, intr-adevar ,fanii si-ar fi dorit foarte mult ca cei doi sa ramana impreuna .Totul sa se termine ca intr-un basm frumos,dar noi traim in lumea reala nu in basme.Viata nu este intotdeauna asa cum vrem noi.Fiecare isi cladeste viata cu sperantele lui, cu trairile lui ,cu tarele lui.Fiecare vede viata in felul sau.Sa nu uitam ca unul din cele mai frumoase lucruri din viata noastra este prietenia.De multe ori un prieten adevarat te poate ajuta mai mult decat chiar persoana de langa tine.Prietenia se bazeaza pe incredere si respect.Am crezut intotdeauna in prietenia dintre Baris si Elcin .Ei au mai declarat o data ca sunt doar buni prieteni ,iar acum Elcin puncteaza din nou acest aspect.Poate daca fanii ar fi inteles ,prietenia lor si nu ar fi insistat cu tot felul de presupuneri ,ei ar mai fi aparut impreuna in emisiuni TV.sau reclame,Poate ar fi fost si cateva aniversari de la K.A..Poate.Nu?Nu vom sti niciodata.
  E timpul ca fanii sa-i inteleaga ,sa le respecte alegerile si cine stie ,poate ,cortina se va ridica din nou si ne vom bucura de inca o amintire frumoasa,Asa cum am mai spus:speranta moare ultima!
  Noapte buna si o saptamana frumoasa!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Va mulțumesc stimată gazdă pentru informație! Foarte frumos a vorbit Elcin Sangu despre prietenia cu Baris Arduc ,regizorul Senol Sonmez întreaga echipa și filmul Timpul Fericiri ,asta dovedește respect față de cei cu care ai colaborat și e bine ca din când în când să ne aducem aminte de momentele frumoase din viața noastră, nimic nu este întâmplător! Mult succes lui Elcin în noile proiecte și cine știe poate va mai colabora pe viitor cu Baris Arduc , ar fi minunat! Sănătate vă doresc tuturor!❤🥰

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.