Prejudecata este înșelătoare


Aslı Enver a stat de vorbă, împreună cu colegii de distribuție (İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar și Cem Yiğit Üzümoğlu), cu Hakan Gence de la Hürriyet înaintea reprezentației piesei de teatru scrisă de Tennessee WilliamsMenajeria de Sticlă.

 Întrebată: „În ce fel de perioadă a vieții te afli? Cum te simți?„, actrița a răspuns:

Foto: Hürriyet

„Sunt într-o perioadă foarte aglomerată, dar și foarte dulce. Când muncești la un serial, ești atât de ocupat încât treci cu vederea dulceața, succesul și bucuriile perioadei. Acum sunt într-o perioadă foarte aglomerată: piesa de teatru, filmul care s-a lansat săptămâna trecută și alte treburi mărunte. Dar pot simți gustul acestora. Și apoi, nu le fac alergând întruna. De aceea, mă simt ca și când aș savura o mâncare foarte gustoasă.„

Întrebată: „Ești dintre cei care spun că ar muri dacă nu ar juca?„, Aslı Enver a răspuns:

Foto: Hürriyet

„Nu aș muri dacă nu aș juca, dar aș fi incompletă.„

Întrebată dacă s-a confruntat cu prejudecățile oamenilor, actrița a răspuns:

„Sigur că m-am confruntat cu prejudecățile oamenilor. Cu toții ne confruntăm, dar, pentru că omul este o ființă care învață să acționeze însuşindu-și niște lecții, trebuie să-și amintească mereu aceasta: omul din fața ta nu e același cu omul X. Are un alt trecut, un alt drum al vieții, o altă perspectivă. Dacă noi ne-am comporta față de toată lumea din punctul din care am învățat acest lucru, nu s-ar aduce prejudicii nimănui. De aceea, pe cât e posibil, trebuie să ne amintim că prejudecata este înșelătoare și mereu un impediment.

Foto:Hürriyet

A mai spus că succesul piesei se datorează unui întreg care cuprinde: dinamica și compatibilitatea distribuției, implicarea regizorului a cărui energie este prezentă în fiecare scenă, întreaga echipă, asistenții, costumele, sunetul, muzica, decorurile.

Și a mărturisit că, deși pare că doar joacă alături de İpek Bilgin, a fi pe aceeași scenă reprezintă pentru ea un prilej permanent de a o observa, de a analiza, de a învăța. Este o mare șansă și simte că această șansă o protejează.

Foto: Hürriyet
Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Prejudecata este înșelătoare

  1. Aslı Enver, filmul de pe Netflix a promovat-o bine, a fost vreo 3 saptamani pe primul loc in top Romania. Nu mai fac aprecieri si nici nu mai urmaresc actori turci, din simplul fapt ca cei pe care eu i-am considerat cei mai buni, nu au nevoie de aprecierile mele, ei stiu ca sunt buni, interesanti, talentati. Dar la productiile lor pot sa spun ca unele sunt bune.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.