Actrița a transmis un comunicat prin care a anunțat motivul retragerii din proiectul „Süslü Korkuluk/Sperietoarea de lux”.

„Nu am obligația de a răspunde afirmativ oricărei oferte care mi se prezintă și de a semna un contract cu clauze care nu mi se potrivesc. Oricum, m-am retras dintr-un proiect pentru care nu am semnat, așadar în a cărui distribuție nu existam oficial, deoarece nu mi s-au părut potrivite clauzele contractuale. Ca studentă la Facultatea de Drept, acord importanță fiecărui contract pe care trebuie să-l semnez. Sper ca această decizie a mea să dea curaj tuturor colegilor mei actori și valoroşilor colegi veterani. Cu drag, Esra”

Jurnalista Birsen Altuntaş a aflat detaliile retragerii.

Esra Bilgiç nu a ajuns la un acord cu producătorul Yapımcı Onur Güvenatam și în presă s-a susținut că actrița ar fi cerut de două ori mărirea sumei pe care o va primi.

De fapt, realitatea a fost alta.

Actrița a participat la timp și la toate probele programate, s-a înțeles foarte bine cu regizorul Cem Karcı, dar tensiunile au început din cauza faptului că producătorul schimba foarte des clauzele contractuale și amâna semnarea contractului. În ultima variantă de contract propusă, exista clauza ca până la sfârșitul lui 2023 actrița să joace doar în producții  OGM Pictures. În ciuda faptului că inițial i s-a spus că se vor filma două sezoane, ultima variantă de contract avea prevăzute trei sezoane. Din pricina deselor schimbări, actrița și-a pierdut încrederea și a decis să de retragă din proiect. Pentru a o convinge, producătorul i-a propus în acea zi o sumă de trei ori mai mare față de oferta inițială, dar actrița a spus că este imposibil să semneze un contract fără să cunoască scenariul și personajul pe care îl va interpreta și a renunțat la a mai juca în serialul “Süslü Korkuluk/Sperietoarea de lux”

Reclame
Reclame
Reclame