NADIA are un mesaj pentru Engin Akyürek


Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece la un concurs internaţional de gimnastică, are un mesaj cu aplauze pentru actorul de succes Engin Akyürek.

„Watching now Black money love 👌👏🏻👏🏻„„

Am văzut mesajul grație vigilenței cuiva despre care îmi place să spun că este prietenă a blogului. Mulțumesc, Cristiana.

Am lăsat un comentariu acolo.

Am scris: Iubite Engin Akyürek, gimnasta care a obținut primul 10 în istoria gimnasticii, românca Nadia Comăneci, urmărea, în urmă cu trei zile „Kara Para Așk„ și comentariul este aici. Minunat! Salutări, cu iubire, din România.„

Reclame
Reclame
Reclame

9 gânduri despre „NADIA are un mesaj pentru Engin Akyürek

 1. Stimata gazda, telefonul meu are un război personal cu mine: scrie ce vrea el: din cauza lui am trimis în mesaj de doua ori! Dar și eu am greșit: postarea este din 23 decembrie 2020! Scuze!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Stimata gazda, nu o sa va vina sa credeți! Acum 2 zile, deci la 2 zile după ce a comentat pe Instagramul lui Engin, Nadia a comentat și pe Instagramul Tubei! Postarea din 23 septembrie 2020!

  Apreciază

 3. Stimata gazda, nu o sa va vina sa credeți! Acum 2 zile, deci la 2 zile după comentariul pe Instagramul lui Engin, Nadia a comentat și pe Instagramul Tubei(postarea din 23 septembrie 2020) Fabulos!

  Apreciază

 4. Va mulțumesc stimata gazdă pentru informație! Felicitari actorilor Engin Akurek ,Tuba Buyukustun și întregi echipe care au făcut ca acest serial Kara Para Ask sa cucerească inimile milioanelor de oameni din întreaga lume și a gimnastei noastre Nadia Comăneci! Merita iubirea, respectul și aprecierea pentru talentul lor incontestabil! Sănătate va doresc tuturor și să avem pace în lume!❤

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.