Va filma pentru al doilea sezon „CLUBUL„


Gökçe Bahadır  este, în această perioadă, avocata Azra din serialul “Evlilik Hakkında Her Şey/Totul despre căsătorie”, iar la vară va filma pentru Netflix al doilea sezon al serialului de succes CLUBUL.

Este fericită, aceasta căsătorindu-se recent cu muzicianul Emir Ersoy, dar îi merge foarte bine și din punct de vedere material. După ce a devenit imaginea unui brand de mobilă și apoi a unui brand de bijuterii, actrița de succes este imaginea unui alt brand de renume. Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, este vorba despre Carte d’Or pentru care actrița ar fi filmat deja.

Rol după rol, brand după brand. BRAVO!

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Va filma pentru al doilea sezon „CLUBUL„

  1. Asa cum spuneam cu ceva timp in urma :speranta moare ultima.Iata ca speranta a devenit realitate si va fi un al doilea sezon.Inca de la inceput am cautat cat mai multe informatii despre echipa care a dus la succesul acestui serial.Printre articole am gasit unul care presupunea ca de fapt Ranini este fiica lui Rasel.Totusi nu era ceva confirmat nu era ceva sigur.Asta pana luna trecuta cand Rana Denizer a acordat un interviu la o revista si a confirmat ca naratiunea este inspirata din povestea familiei ei si ca intr-adevar Rasel si Ismet sunt parintii ei sau mai bine zis ei au inspirat-o pentru a creea aceste personaje.Rana Denizer ne-a mai spus ca este ultimul membru al familiei Denizer si Aseo.Afland aceste lucruri curiozitatea a crescut si astept cu nerabdare al doilea sezon.
    Cat despre Gokce Bahadir astept sa o revad in rolul Matildei.Zeinep Gunay Tan spunea ca unul din lucrurile ce au impresionat-o cel mai mult la Matilda a fost ca desi este o femeie foarte frumoasa si-a ascuns feminitatea si ca isi purta cu mandrie tristetea.
    Noapte buna.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.