După performanța din serialul „Kırmızı Oda/Camera Roșie”Melisa Sözen s-a întors pe platourile de filmare unde a filmat în rolul principal într-un serial producție 1441 Productions, adaptare după cartea „Biz Kimden Kaçıyorduk Anne/Noi de cine fugeam, mama?” scrisă de Perihan Mağden pe un scenariu scris de Ertan Kurtulan. Serialul regizat de Ceylan Özgün Özçelik va aduce pe NETFLIX povestea traumatică a unei mamei și a fiicei sale.

Filmările s-au încheiat și actrița a spus că este o perioadă în care se odihnește.

Foto: HELLO Turcia

Aceasta a fost întrebată dacă, de acum încolo, va juca mai mult în proiecte de televiziune sau digitale și a răspuns că serialele digitale au episoade mai puține și durata acestora este de 40 de minute, ceea ce contează mult pentru calitatea producției.

A mai spus că în proiectele digitale se cunoaște întreg scenariu încă de la început, pe când în cazul serialelor de televiziune, de la început, se cunoaște povestea în general însă nu poți prevedea ce se va întâmpla peste doi ani, proiectele TV fiind de lungă durată.

A precizat că pentru ea contează povestea și mai puțin dacă este la TV sau pe o platformă digitală.

Întrebată ce are de spus cu privire la faptul că bugetul unui proiect digital este mai mic decât unul de televiziune și așa se întâmplă și cu plata actorilor, actrița a spus că a existat o perioadă de probă, când s-a dorit să se vadă cum vor prinde proiectele digitale, dar acum acea perioadă a trecut, platformele digitale au devenit puternice, motiv pentru care nu crede că există diferențe în plata actorilor la tv și pe platformele digitale, fiind de părere că sunt cam la fel.

Reclame
Reclame
Reclame