Netflix pariază din nou pe Salih Bademci


În curând vor începe filmările serialului “Süslü Korkuluk/Sperietoarea de lux”, cu Çağatay Ulusoy în rolul principal, producție OGM Picture pentru Netflix.

După ce Alina Boz a ieșit din distribuție, oferta pentru rolul principal feminin s-a îndreptat către Esra Bilgiç care a ajuns la stadiul de semnare a contractului.

După ce în distribuție a fost cooptat Olgun Şimşek, iată că Netflix pariază din nou pe Salih Bademci. Acesta va interpreta rolul Dimitri.

Foto: GQ Turcia

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, Salih Bademci, unul dintre cei mai buni actori ai Turciei, primește, după succesul serialului CLUBUL, ofertă după ofertă atât din partea caselor de producție, cât și a agențiilor de publicitate.

Reclame

Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Netflix pariază din nou pe Salih Bademci

 1. Sa fie cu noroc !
  Îmi place muuuult ! Bademci !
  Carismatic, talentat, un umor debordant și o prezenta pe ecran speciala .

  Apreciază

 2. Admir actorii turci care au curajul sa renunte la lupta pentru audienta din televiziune,care nu cauta sa joace neaparat in serii care au subiecte pe placul unui anumit public majoritar.Este mai simplu sa urmaresti ce gen
  de scenariu are mare succes si sa ai un rol in aceste scenarii.Sa creezi ceva nou e mai greu.Sunt actori care au preferat sa aleaga teatrul sau platformele de streaming si chiar au succes destul de mare si binemeritat.Acesti actori ne demonstreaza ca daca esti bun in ceea ce faci sunt si alte alternative in afara canalelor tv. care daca nu ai audienta necesara iti taie craca de sub tine.
  Dupa cum s-a vazut Demet Ozdemir a avut succes fiind in top 10 Netflix cu filmul „Tactici in dragoste”. Doresc mult succes lui Salih Bademici in noul proiect si de asemenea multa bafta echipei din Pera Palace maine cand va avea premiera.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.