Mâine


Pera Palas’ta Gece Yarısı /Midnight at the Pera Palace/ Miezul nopții la Pera Palace, un serial care reflectă trecutul fascinant al Istanbulului, precum și povestea plină de aventură, distracție și mister, pe Netflix, mâine, 3 martie 2022, simultan în întreaga lume!

În această seară a avut loc gala, iar oaspeții au vizionat o parte din serial în camera ce a fost rezervată (la Pera Palace, desigur) special pentru acest eveniment.

Hazal Kaya a purtat o creație a designerului Özgür Masur.

Serialul este produs de Karga Seven Pictures și regizat de Emre Şahin, care este și creatorul serialului, alături de Nisan Dağ.

Are 8 episoade şi este inspirat de romanul lui Charles King, are un scenariu semnat de Elif Usman.

În rolurile principale sunt: Hazal Kaya (Esra), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Paşalı (Halit), Engin Hepileri (Reşat) și Yasemin Szawloski’nin (Sonya).

Distribuția este completată de: James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Murat Kılıç (Osman), Osman Albayrak (Naim Efendi) și Ergun Metin (Fahrettin).

Miezul nopții la Pera Palace este despre întâlnirea tinerei jurnaliste Esra cu legendarul hotel Pera Palas din Istanbul. Desemnată să scrie despre hotel, Esra descoperă accidental că ușa camerei 411 este o ușă către 1919. Călătorește înapoi în timp și se trezește prinsă într-o conspirație politică. Acum Esra, împreună cu vicleanul manager de hotel Ahmet, trebuie să protejeze fluxul istoriei și viitorul. Cu toate acestea, de îndată ce Esra îl întâlnește pe chipeșul și misteriosul Halit, proprietarul celui mai nebun club din Istanbul, își dă seama că nimic nu este așa cum pare în Istanbulul din 1919 și că nimeni nu este cine pretinde că este.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Mâine

  1. M-am straduit si am reusit sa ma uit cam 30 min. Cum nu am timp liber mult, am preferat sa aleg altceva. Am citit cartea acum vreo doi ani si aveam alte asteptari de la film. Si de la actori.

    Apreciază

  2. Pot spune atat, sunt cateva imagini exceptionale, dar călătoria în timp este o problema, desi s-a folosit constant in ultimul timp in seriale Netflix. Din păcate, trebuie să spun că Hazal Kaya/jurnalista Esra in serial, nu este o actriță potrivită pentru acest rol. Povestea pare interesantă și voi continua să o urmăresc. Atmosfera este plăcută, îmi place garderoba, dar din cauza prestatie protagonistei, sper să nu-mi pierd dorința de a viziona. Apoi am vazut ca in aceiasi perioada pe Netflix a aparut serialul „Pieces of her” american, si imi place mult un personaj jucat de Jacob Scipio, stiu ca turci au un actor care seamana cu el, ar fi fost super OK sa-l vad jucand in Pera Palas’ta Gece Yarisi, ar mai diminua prestatia modesta a protagonistei,imi pare rau. Sper sa descopar mai multe comentarii, mie imi plac comentariile la postari…sa fie contradictorii, un fel de dezbateri si analize…asa cum se intampla in cele mai multe bloguri…multe comentarii…sute.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.