Cândva, STAR TV încheia contracte de exclusivitate cu actori care deveneau imaginea postului și care erau distribuiți în roluri principale în proiecte difuzate de postul de televiziune.

2022 a adus o situație inedită.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, STAR TV a încheiat contract de exclusivitate cu OGM Pictures, casă de producție patronată de Onur Güvenatam.

Astfel, de acum încolo, serialele de televiziune care vor fi produse de OGM Pictures vor fi difuzate exclusiv de STAR.

Conform contractului, serialul “Kral Kaybederse/Când regele pierde”,o ecranizare după romanul scriitoarei Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, care va avea probabil în rolul principal pe Kıvanç Tatlıtuğ, va fi difuzat sezonul următor la STAR.

OGM Pictures este casa de producție care a realizat producțiile de succes: “Kırmızı Oda/Camera Roșie”, “Masumlar Apartmanı/Blocul Nevinovaților”,”Doğduğun ev kaderindir/Casa în care te-ai născut ți-e destin„și “Camdaki Kız/Fata de la fereastră”.

Tot OGM Pictures a produs serialul ATİYE pentru Netflix.

Tot pe NETFLIX vor fi serialele- producție OGM Pictures:

Yakamoz (Noctiluca/Poveste submarină)

Süslü Korkuluk

Another Self

Pentru Netflix a produs şi filmele:

Yarına Tek Bilet/Un singur bilet către mâine

Kağıttan Hayatlar/Vieți de hârtie

Geçen Yaz/Vara trecută

Aşıklar Bayramı/Sărbătoarea trubadurilor

Gidenler/Cei care pleacă

Özel Ders/Lecție privată

*****

STAR TV va mai difuza în sezonul următor serialele: “Gecenin Ucunda/La capătul nopții” (TMC Film) cu Neslihan Atagül şi Hanedan (AY YAPIM) pentru care s-a vehiculat numele Demet Özdemir.

De asemenea, postul de televiziune va difuzat sezonul al doilea al serialului „Kaderimin oyunu/Jocul destinului meu” cu Akın Akınözü şi Öykü Karayel.

Reclame
Reclame
Reclame