Neslihan Atagül Doğulu revine pe micul ecran într-o ecranizare a romanului „Gecenin ucunda/La capătul nopții„ scris de Peride Celal.

Aceasta a ajuns la un acord cu patronul TMC Film Erol Avcı, cel care a realizat producții de succes precum Binbir Gece/O mie una de nopți, Bir İstanbul Masalı/O poveste din Istanbul.

Reclame

Actrița va da viață eroinei romanului, Macide, o mamă care a întors spatele dragostei și încearcă să construiască o nouă viață pentru copilul ei.

În perioada următoare vom afla cine va fi regizorul serialului și numele care vor completa distribuția.

Scenariul este semnat de Emre Özdur și Başar Başaran.

Neslihan Atagül Doğulu a ieșit din distribuția serialul „Fiica Ambasadorului„ în ianuarie 2021 când a fost diagnosticată cu  sindrom de intestin permeabil și medicul i-a cerut să facă o pauză.

Reclame

Iată că revine la STAR TV care, conform jurnalistei Birsen Altuntaș, pregătește un sezon exploziv, mai ales că se vehiculează numele lui Kıvanç Tatlıtuğ pentru rolul principal din ecranizarea romanului Kral Kaybederse/Când Regele pierde„ semnat de  Gülseren Budayıcıoğlu (autoarea romanelor de la care s-a pornit în realizarea serialelor: „Mireasa din Istanbul„, „Casa în care te-ai născut e destinul tău„, „Fata de la fereastră„, „Camera roșie„, „Blocul inocenților„), 

Reclame
Reclame
Reclame