Ahsen Eroğlu, protagonista serialului de succes „Menajerimi Ara/Sună-mi impresarul, revine în atenția publicului.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, aceasta va interpreta rolul principal (Merve )în filmul Merve Kült pe care O3 Medya îl va realiza pentru Netflix.

Este vorba despre ecranizarea cărții „Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü/ Merve Kült- o poveste a decăderii și a renașterii”.

Scenariul este semnat de autoarea cărții Ceylan Naz Baycan și regizorul Cemal Alphan.

Filmările vor începe la sfârșitul lunii martie, iar partenerul actriței va fi Ozan Dolunay (Anıl).

Zuhal Olcay va da viață mamei Merve-ei (Nevra), iar Olgun Toker va da viață personajului Şehmuz.

Filmul aduce povestea Merve-ei Kültür, cea care are o carieră de succes la o companie de PR, dar senzația de leșin trăită în momente neașteptate, situațiile în care ajunge urmare a sincerității sale, obiceiul de a înjura mai tot timpul, sunt motive serioase pentru a merge la medic unde află că suferă de un altfel de atac de panică.

Viața ei se schimbă și începe decăderea.

Bărbatul cu care trebui să se mărite o părăsește, poziția în cadrul firmei îi este periclitată, dar ea înțelege că viața nu este doar despre acestea și începe să-și caute scopul vieții ajungând să atingă puncte nebănuite.

Cât se poate baza pe prietenie tocmai când spune că a pierdut totul? Cine ar fi putut spune că, dorind să găsească adevărata dragoste, se va îndrăgosti de cineva ca ea, o persoană cu atac de panică? Care este secretul acestei persoane care suferă de aceeași afecțiune?

*****

Ahsen Eroğlu are 27 de ani și este una dintre câștigătoarele trofeului Fluturele de Aur- Steaua lor strălucește. 

Talentata actriță poate fi urmărită pe scena DasDas unde interpretează rolul principal din „Fata din copac„, o piesă după romanul cu același titlu semnat de Şebnem İşigüzel, una dintre cărțile recomandate de New York Times’ın în anul 2020!

Ahsen Eroğlu își dorește un viitor în care se va vorbi despre femei datorită premiilor, nu a hashtag-urilor.

Reclame
Reclame
Reclame