Între actorii turci din Internet Movie Database (IMDb), Can Yaman este pe primul loc. Acesta a avut o ascensiune de 464 de locuri și a ajuns pe locul 3.353 în clasamentul internațional.

Can Yaman continuă să rămână în centrul atenției.

Din martie 2022, Canale 5 va difuza serialul „Viola come il mare”, o producție LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, în care Can Yaman are rolul principal, inspectorul de poliție Francesco Demir, alături de Francesca Chillemi.

Va urma provocarea carierei lui de actor, SANDOKAN, un personaj pe care îl va readuce în centrul atenției după 24 de ani, un pirat ficțional de la sfârșitul secolului al XIX-lea, creat de scriitorul italian Emilio Salgari..

Și tot Can Yaman va avea rolul principal într-o producție AY YAPIM pentru DISNEY Plus

Pe locul al doilea, cu o ascensiune de 2249 locuri, este Demet Özdemir care a ajuns pe locul 4.567 în clasamentul internațional.

Nu are un proiect TV, dar e prezentă pe NETFLIX cu filmul „Aşk taktikleri/Tactici în dragoste„ și se bucură de mare succes.

Podiumul este completat de Engin Altan Düzyatan care a coborât 1.823 locuri și a ajuns pe locul 5.896 în clasamentul internațional.

Pe lângă rolul principal din Barbaroslar, acesta este prezent pe Netflix cu filmul „Babamın kemanı/Vioara tatălui meu„

Turcia are săptămâna aceasta doar nouă nume în TOP10.000 din unsprezece milioane de nume din IMDb. (Sursa: SOCIPOL)

IMDb (o abreviere pentru Internet Movie Database) este o bază de date online cu informații legate de filme, seriale de televiziune, videoclipuri, jocuri video și conținut online în flux – inclusiv distribuții, echipe de producție și biografii personale, rezumate de proiect, evaluări și recenzii ale fanilor și criticilor. IMDb a început ca o bază de date de filme operată de fani pe grupul Usenet „rec.arts.movies” în 1990 și s-a mutat pe web în 1993. Acum este deținut și operat de IMDb.com, Inc., o subsidiară a Amazon.

Reclame
Reclame
Reclame