Netflix a anunțat data lansării Pera Palas’ta Gece Yarısı /Midnight at the Pera Palace/ Miezul nopții la Pera Palace, un serial care reflectă trecutul fascinant al Istanbulului, precum și povestea plină de aventură, distracție și mister. Serialul va fi pe Netflix,  din 3 martie 2022, simultan în întreaga lume.

Netflix a distribuit primul fragment promo și data lansării serialului produs de Karga Seven Pictures și regizat de Emre Şahin, care este și creatorul serialului, alături de Nisan Dağ.

Serialul de 8 episoade, inspirat de romanul lui Charles King, are un scenariu semnat de Elif Usman.

În rolurile principale sunt: Hazal Kaya (Esra), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Paşalı (Halit), Engin Hepileri (Reşat) și Yasemin Szawloski’nin (Sonya).

Distribuția este completată de: James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Murat Kılıç (Osman), Osman Albayrak (Naim Efendi) și Ergun Metin (Fahrettin).

Miezul nopții la Pera Palace este despre întâlnirea tinerei jurnaliste Esra cu legendarul hotel Pera Palas din Istanbul. Desemnată să scrie despre hotel, Esra descoperă accidental că ușa camerei 411 este o ușă către 1919. Călătorește înapoi în timp și se trezește prinsă într-o conspirație politică. Acum Esra, împreună cu vicleanul manager de hotel Ahmet, trebuie să protejeze fluxul istoriei și viitorul. Cu toate acestea, de îndată ce Esra îl întâlnește pe chipeșul și misteriosul Halit, proprietarul celui mai nebun club din Istanbul, își dă seama că nimic nu este așa cum pare în Istanbulul din 1919 și că nimeni nu este cine pretinde că este.

Reclame
Reclame
Reclame