Dacă zilele trecute filmările proiectului “Kaçış/Evadarea” au fost oprite de furtuna de zăpadă, de această dată, impedimentul este corona.

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, actorul Engin Akyürek a fost testat pozitiv și se află în carantină cu o formă ușoară de boală.

Regizorul Yağız Alp Akaydın filmează scenele fără reporterul de război Mehmet, căruia îi dă viață Akyürekç

Din distribuția serialului mai fac parte: İrem Helvacıoğlu, Levent Ülgen, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Sezgin Uzunbekiroğlu şi Adem Yılmaz.

Serialul “Kaçış/Evadarea” este produs de O3 Medya pentru Disney Plus, iar Engin Akyürek este cel care a scris povestea proiectului.

*****

Se știe că Engin Akyürek are un condei bun. Prima lui carte de povestiri se numeşte „SESSİZLİK/TĂCEREA„ și a fost publicată cu scopul de a sprijini educația copiilor.

Jurnalista Ayșe Arman spunea despre cartea actorului: ” este cu adevărat o carte precum picăturile de apă. 21 de povești simple, fără exagerări, clare… O exprimare caldă, sinceră. O turcă foarte curată. Și, cel mai important, sentimente pure, reale.„

*****

„Este o artă să poți transforma în cuvinte subtilitățile sufletului. Engin Akyürek o reușește prin agilitatea limbajului unui bărbat care în esență poate rămâne obraznic. Întredeschide ușile unei lumi pe cât de inocente, pe atât de caustice.„ spunea actorul Basri Albayrak despre „Sessizlik/Tăcerea„, 

Cartea a ajuns la al șaptelea tiraj.

„Semnificația tăcerii este diferită de la persoană la persoană. Pentru mine, tăcerea e foarte puternică. Tăcerea are o voce și în carte se aude de multe ori. ” spunea Engin Akyürek cu prilejul lansării cărții sale de povestiri „SESSİZLİK/TĂCEREA„ și mărturisea că este foarte fericit că toate încasările vor fi donate asociației Darüşşafaka care sprijină educația copiilor.

Însănătoșire grabnică, Engin Akyürek!

Reclame
Reclame
Reclame