Engin Akyürek este în carantină


Dacă zilele trecute filmările proiectului “Kaçış/Evadarea” au fost oprite de furtuna de zăpadă, de această dată, impedimentul este corona.

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, actorul Engin Akyürek a fost testat pozitiv și se află în carantină cu o formă ușoară de boală.

Regizorul Yağız Alp Akaydın filmează scenele fără reporterul de război Mehmet, căruia îi dă viață Akyürekç

Din distribuția serialului mai fac parte: İrem Helvacıoğlu, Levent Ülgen, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Sezgin Uzunbekiroğlu şi Adem Yılmaz.

Serialul “Kaçış/Evadarea” este produs de O3 Medya pentru Disney Plus, iar Engin Akyürek este cel care a scris povestea proiectului.

*****

Se știe că Engin Akyürek are un condei bun. Prima lui carte de povestiri se numeşte „SESSİZLİK/TĂCEREA„ și a fost publicată cu scopul de a sprijini educația copiilor.

Jurnalista Ayșe Arman spunea despre cartea actorului: ” este cu adevărat o carte precum picăturile de apă. 21 de povești simple, fără exagerări, clare… O exprimare caldă, sinceră. O turcă foarte curată. Și, cel mai important, sentimente pure, reale.„

*****

„Este o artă să poți transforma în cuvinte subtilitățile sufletului. Engin Akyürek o reușește prin agilitatea limbajului unui bărbat care în esență poate rămâne obraznic. Întredeschide ușile unei lumi pe cât de inocente, pe atât de caustice.„ spunea actorul Basri Albayrak despre „Sessizlik/Tăcerea„, 

Cartea a ajuns la al șaptelea tiraj.

„Semnificația tăcerii este diferită de la persoană la persoană. Pentru mine, tăcerea e foarte puternică. Tăcerea are o voce și în carte se aude de multe ori. ” spunea Engin Akyürek cu prilejul lansării cărții sale de povestiri „SESSİZLİK/TĂCEREA„ și mărturisea că este foarte fericit că toate încasările vor fi donate asociației Darüşşafaka care sprijină educația copiilor.

Însănătoșire grabnică, Engin Akyürek!

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Engin Akyürek este în carantină

  1. Admirabil acest OM ! Un actor inzestrat cu un fizic foarte expresiv, un munte de talent , si iata , se intrevede a fi si un om al condeiului ! Pe cand traducerea in lb. romana a cartii sale ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.