Fosta soție a lui Özcan Deniz vrea să fie actriță


După ce a divorțat de Özcan Deniz și a rămas cu custodia fiului Kuzey, Feyza Aktan vrea să devină actriță.

Conform presei turce, aceasta și-a propus să urmeze cursuri de actorie și, când se va simți pregătită, va evalua ofertele primite. (Medyatava).

De fapt, Feyza Aktan a debutat în actorie grație fostului soț care i-a dat un rol în serialul digital „Senkron/Sincron„.

Cansel Elçin spunea că Özcan Deniz este un foarte bun regizor și, pentru că este actor, înțelege foarte bine starea de spirit a actorului.

Tot Cansel Elçin, care a interpretat în serial rolul unui profesor-fizician-cercetător care dă lecții online și care se confruntă cu situații în care teoriile scrise de el devin întâmplări ale vieții sale, spunea că, în ciuda faptului că joacă pentru prima oară, Feyza Aktan are o performanță incredibil de bună.

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre „Fosta soție a lui Özcan Deniz vrea să fie actriță”

  1. Pai cursuri de actorie se fac si la liceu. Cred ca „Romeo si Julieta” a fost piesa cea mai pusa-n scena, dar succes a avut si Îmblânzirea scorpie…Shakespeare, unii erau cu muzica, altii cu teatru….

    Apreciază

  2. „problema” nu e la fostul sot, care i-a oferit un rol, fara a avea pregatirea in domeniu, doar pt ca el putea, dar „problema” e la ea, care vrea sa participe la cursuri de actorie si sa invete.

    Apreciază

  3. hahaha, daca toate sotiile/ ex sotiile, iubitele/ex iubitele, a unor actori mai mult sau mai putin cunoscuti vor sa ajunga actrite, unde se va ajunge? Ce vor face actritele adevarate? Feyza Aktan, care nu are estetic vorbind, nimic de aratat, caci numai cu picioarele lungi nu faci istorie …poate in emisiunile tabloide, mai trebuie ceva inteligenta, carisma si poate ceva talent, daca se poate. Turcia are foarte multe actrite frumoase, talentate, unele exceptionale, problema este la producatori, regizori…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.