Actorul de succes Aras Bulut İynemli va interpreta rolul ATATÜRK într-un proiect dedicat Turciei la 100 de ani de când a devenit republică. (29 Octombrie 2023).

Acesta a confirmat știrea mărturisind că are mari emoții deoarece un astfel de rol înseamnă o mare onoare și va face totul pentru a se ridica la nivelul rolului.

Deși inițial a fost anunțat drept film, proiectul va fi dezvoltat de  Lanistar Medya și va fi un serial care va avea pe fotoliul de regizor pe unul dintre cei mai buni regizori ai Turciei, Mehmet Ada Öztekin, cel care a regizat filmul de mare succes “Miracle in Cell No. 7” (7. Koğuştaki Mucize/Miracolul din celula a șaptea).

Conform jurnalistei Birsen Altuntaş, serialul va avea două sezoane a câte șase episoade și va fi difuzat de platforma digitală Disney Plus care pregătește o intrare puternică pe piața turcă.

A început alegerea actorilor și filmările vor începe în luna iulie.

*****

Într-un interviu acordat lui Hakan Gence (Hürriyet), Aras Bulut İynemli a dat o lecție de modestie rar întâlnită. Întrebat dacă în viață este mereu tolerant și dacă nu are sentimentul concurenței, acesta a răspuns:

„Concurența este ceea ce te face pe tine ceea ce ești. Dar percepțiile despre concurență și  a avea rivali sunt diferite. În interviuri, ei spun „Aveți rivali „ Eu nu am rivali, ci colegi. Noi suntem colegi de breaslă, oameni care fac același lucru și sunt mereu într-un schimb reciproc.„

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate