Instanța a decis: Kuzey Deniz rămâne la mama


După un an și jumătate de proces pentru obținerea custodiei copilului, judecătorul nu i-a dat câștig de cauză lui Özcan Deniz şi a decis ca băiatul să rămână la mama lui.

Actorul a declarat la ieșirea din sala de judecată: „Fiul meu fiind la o vârstă prea mică, doamna judecător a procedat, așa cum trebuia, cu delicatețe, dar a dispus ca zilele petrecute cu fiul meu să fie mai multe. Drepturile mele în privința fiului meu s-au mai reglementat, dar încă nu am citit motivarea cu privire la custodia fiului. În sală s-a vorbit foarte scurt și când voi citi motivarea, voi înțelege clar. De acum încolo, relația mea cu fiul meu va fi la inițiativa noastră.„

Feyza Aktan a declarat că nu conștientizează încă faptul că s-a terminat procesul după un an și jumătate și are nevoie de o lungă respirație.

Sursa: Milliyet

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre “Instanța a decis: Kuzey Deniz rămâne la mama

 1. Cornelia Popovici

  Imi pare rau de despartirea voastra. Dar ca sa nu sufere copilul, voi parintii trebuie sa comunicati frumos. Iar mama, sa vorbeasca mereu, frumos de fostul sot (tatal copilului ei) O. Denis un mare si indragit Actor!

  Apreciază

 2. Vali

  Si eu cred ca un copil trebuie sa ramana intotdeauna la mama lui indiferent de varsta.Daca poate alege sa decida el insusi cu cine vrea sa ramana.
  Bineinteles varianta cea mai benefica unui copil este cu familia intreaga.Sa speram ca pe micutul Cuzey nu-l va afecta despartirea parintilor sai si acestia vor incerca sa gaseasca un mod benefic de comunicare.

  Apreciază

 3. Irina

  Fatuca aia a procedat gresit si i-a facut mult rau dar instanta a luat masura ok, copii raman alaturi de mama. Nu cred ca ii face rau copilului iar Ozcan nu permite asta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.