Nu mai sunt indiferent la părerile oamenilor din zona mea de interacțiune


HELLO nu a apărut încă în variantă digitală, semn că se dorește vânzarea în variantă tipărită. Cel puțin câteva zile.

Pentru a simți fizic greutatea celor peste 300 de pagini!

Dar ne dă zilnic câte un strop din cel care este coperta Best of HELLO! 2021- BARIŞ ARDUÇ.

***

„Fac sport cu o foarte mare ambiție și nu o ascund pentru că este un sentiment care nu dăunează altora și care îmi alimentează în totalitate propria motivație. Viața nu înseamnă doar momentele în care reușești… Toate eșecurile care ți se întâmplă în drumul către acel succes fac, de asemenea, parte din viața ta, iar cel mai important, ceea ce dă culoare și reprezintă un aport sunt și acele situații care merg pe dos.„

***

„Am împlinit în octombrie 34 de ani, merg spre 35. În trecut, obișnuiam să fiu mult mai impulsiv și nu-mi păsa prea mult de ceea ce distrugeam în drum spre adevărurile pe care le știam.

Nu ascultam pe nimeni.

Nu mai sunt așa.

Nu mai rămân indiferent la părerile oamenilor care se afla în zona mea de interacțiune, familiei si prietenilor.

De asemenea, cred că schimbarea zonelor geografice la o vârstă fragedă a creat tensiune în caracterul meu. M-am simțit mai ușurat când s-a clarificat care mi-e țara.

Mi se pare că starea mea actuală este mai rezonabilă și precisă.”

***

„În ciuda războaielor devastatoare când oamenii se confruntau cu lipsurile și foametea, trecutul mă atrage mai mult. Mi-e dor și de copilăria din anii 90. Nu agreez viteza, agitația erei digitale și cum timpul zboară fiind cufundat în dispozitivul din mână”.

***

„Lucru care mă impresionează cel mai mult la sultanul Alparslan este că nu merge pe urmele a nimic în care nu crede din inimă.

Nu se abate de la ce crede că e corect  și alege întotdeauna onestitatea.

Este foarte important că nu face absolut nimic pentru a fi aplaudat sau pentru a i se spune „Bravo!„.

Poate că uneori dezamăgește pe cineva, poate alteori bulversează echilibrul relațiilor, dar nu își schimbă focalizarea. Îl respect extraordinar de mult .”

Reclame
Reclame
Reclame

3 gânduri despre “Nu mai sunt indiferent la părerile oamenilor din zona mea de interacțiune

 1. Anonim

  ESTI MINUNAT OMULE ARDUC–ROLUL SULTANULUI TI SE POTRIVESTE–VIATA ESTE CU URCUSURI SI CU COBORASURI ,PRINCIPAL ESTE SA LE FACI FATA –SA TE BUCURI FRUMOS ATUNCI CAND ESTI SUS– SI -SA TE RIDICI CU PUTEREA UNUI SPORTIV CARE A RATAT FINALA UNUI CAMPIONAT MONDIAL–ATUNCI CAND TI SE INTIMPLA UN ESEC–ESTI PUTERNIC,,MUNCESTI MULT PTR FIECARE ROL,,,,TE RESPECTI,,ITI RESPECTI MESERIA ,ITI RESPECTI FANII ––MULTUMIM PTR ARTICOL –TUTUROR LA MULTI ANI SI SARBATORI CU BINE–-

  Apreciază

 2. Aici e loc pentru orice opinie, cu condiția să nu fie jignire la adresa unui actor, unei persoane din viata sa, unui cititor. Imi pare rau ca s-a format un astfel de curent la adresa blogului. La un moment dat au fost folosite expresii de neacceptat între cititori, una dintre ele depasind orice limita a bunului simt, apoi am primit amenintari in sensul ca nu trebuie sa „ascund sub preș„ jignirile unora, să le accept, deoarece înseamnă că sunt de acord și că va acționa în instanță și voi fi obligată să prezint la dosar informațiile despre respectiva cititoare. Atunci am blocat pentru prima oara comentariile pentru ca am fost extrem de dezamagita. Gestul a fost interpretat altfel. Au trecut cativa ani de atunci, eu continui sa exist aici si sa incerc sa scriu zilnic cate ceva despre actorii turci. Mai mult sau mai putin. Blogul este un strop intr-o mare de informatii. Chiar daca stirile se vad peste tot, am cititorii mei care asteapta varianta mea de articol despre subiectele aparute. Este ceea ce ma motiveaza zi de zi si le multumesc. Nu pot multumi pe toata lumea. Mea culpa.

  Apreciat de 3 persoane

 3. Elena

  Frumoase cuvinte.Chiar dacă unii au o părere negativă despre Baris, pentru mine va rămâne actorul preferat.Mult,mult succes în continuare în tot ceea ce faci și sărbători fericite alaturi de cei dragi ție. Sărbători fericite și dvs.ca ne mai aduceți noutăți din viața actorilor preferați.Nu vreau să mă repet dar, Baris și Elcin au un post special pentru mine.Sper încă odată că nu am spus ceva ce nu poate fi spus aici.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.