HELLO nu a apărut încă în variantă digitală, semn că se dorește vânzarea în variantă tipărită. Cel puțin câteva zile.

Pentru a simți fizic greutatea celor peste 300 de pagini!

Dar ne dă zilnic câte un strop din cel care este coperta Best of HELLO! 2021- BARIŞ ARDUÇ.

***

„Fac sport cu o foarte mare ambiție și nu o ascund pentru că este un sentiment care nu dăunează altora și care îmi alimentează în totalitate propria motivație. Viața nu înseamnă doar momentele în care reușești… Toate eșecurile care ți se întâmplă în drumul către acel succes fac, de asemenea, parte din viața ta, iar cel mai important, ceea ce dă culoare și reprezintă un aport sunt și acele situații care merg pe dos.„

***

„Am împlinit în octombrie 34 de ani, merg spre 35. În trecut, obișnuiam să fiu mult mai impulsiv și nu-mi păsa prea mult de ceea ce distrugeam în drum spre adevărurile pe care le știam.

Nu ascultam pe nimeni.

Nu mai sunt așa.

Nu mai rămân indiferent la părerile oamenilor care se afla în zona mea de interacțiune, familiei si prietenilor.

De asemenea, cred că schimbarea zonelor geografice la o vârstă fragedă a creat tensiune în caracterul meu. M-am simțit mai ușurat când s-a clarificat care mi-e țara.

Mi se pare că starea mea actuală este mai rezonabilă și precisă.”

***

„În ciuda războaielor devastatoare când oamenii se confruntau cu lipsurile și foametea, trecutul mă atrage mai mult. Mi-e dor și de copilăria din anii 90. Nu agreez viteza, agitația erei digitale și cum timpul zboară fiind cufundat în dispozitivul din mână”.

***

„Lucru care mă impresionează cel mai mult la sultanul Alparslan este că nu merge pe urmele a nimic în care nu crede din inimă.

Nu se abate de la ce crede că e corect  și alege întotdeauna onestitatea.

Este foarte important că nu face absolut nimic pentru a fi aplaudat sau pentru a i se spune „Bravo!„.

Poate că uneori dezamăgește pe cineva, poate alteori bulversează echilibrul relațiilor, dar nu își schimbă focalizarea. Îl respect extraordinar de mult .”

Reclame
Reclame
Reclame