George Clooney a declarat pentru The Guardian că i s-au  oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă la o reclamă a unei companii aeriene, dar a vorbit cu Amal [soția sa] și au decis că nu merită.

„Ei bine, dacă îmi ia un minut de somn, nu merită.”ar fi declarat actorul. (înțelegând că preferă să aibă un somn liniștit, nemăcinat de gânduri…)

Conform publicației turce Milliyet, la scurt timp de la apariția acestui interviu, afirmația actorului s-a interpretat în sensul că respectiva companie aeriană ar fi Turkish Airlines.

İlker Aycı, Președintele Consiliului de Administrație al Turkish Airlines a dezmințit zvonul:

“Îl apreciez pe George Clooney. Este un actor foarte bun, are filme foarte bune. Personal, îl admir foarte mult, dar nu am făcut niciun demers pentru a juca în reclama noastră. Sumele astronomice vehiculate sunt oricum împotriva unor astfel de acorduri la nivel mondial. Turkish Airlines este o companie care are acorduri cu multe vedete de publicitate sau  cu imagini importante și a obținut premii cu spoturi internaționale. Nu am fost interesați oficial de numele George Clooney și nu am prezentat nicio ofertă în acest sens.„

De aici se înțelege că celebrul actor nu s-a referit la Turkish Airlines.

De altfel, George Clooney a fost premiat ca ICON International la GQ Turcia- Men Of The Year 2020.

În schimb, actorul ar fi câștigat până acum, ca Brand Ambassador al Nespresso, 40 de milioane de dolari.

De aceea spun zi de zi, viață cu aromă de cafea! :)))

Foto: Instagram
Foto: nespresso.com
Reclame
Reclame
Reclame