YARGI este câștigătorul studenților


Votul studenților este întotdeauna foarte important pentru proiectele de televiziune, drept pentru care actorii și regizorii nu lipsesc de la festivitățile de premiere.

Aseară s-au acordat Premiile Social Media, ca urmare a votului studenților de la Facultatea de Inginerie a Managementului/Universitatea Tehnică Istanbul.

Câștigătorii celei de-a 11-a ediții, la categoriile „Cel mai bun serial„, „Cea mai bună actriță„ și „Cel mai bun actor„ au fost: YARGI, Pınar Deniz şi Kaan Urgancıoğlu.

Au fost prezenți la festivitate: actrița Pınar Deniz, regizorul Ali Bilgin, scenarista Sema Ergenekon şi Producătorul administrativ Suzan Güverte.

Kaan Urgancıoğlu nu a putut participa, acesta fiind la filmări, dar a transmis un mesaj video prin care a mulțumit studenților.

Un gând despre &8222;YARGI este câștigătorul studenților&8221;

  1. Felicitări, actorilor, și echipei!și ptr că am pomenit de achipa da ptr reusita unui proiect e importanta toată echipa! Mă bucuroasem , văzând primul promo la viitorul serial de la show tv (Baba), cu Tolga Saritas, cind am văzut ca va juca alături de marele actor Haluk Bilginer (unul din actorii mei preferați )și așa cum ne informaseti anterior scenariul fiind scris de cel de la Cukur, dar azi am văzut celelalte nume vehiculate (știind ca producătorii sint f.selectivi, asteptam sa vad mai ales numele actrițelor, dezamăgire totala, toate jucind pina acum roluri secundare, și care nu transmit nimic, interesant care din ele o să fie partenera lui Tolga! Păcat!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.