Viitorul înseamnă emoție


Hilal Altınbilek și İbrahim Çelikkol au acordat un interviu publicației ȘAMDAN PLUS.

Iată ce au declarat aceștia:

Vă întâlniți săptămânal cu publicul de la Atv, cu serialul ‘Bir Zamanlar Çukurova’. Cum este și cum decurge această călătorie?
HILAL ALTINBILEK:
 „Bir Zamanlar Çukurova„ este la al patrulea sezon și pentru mine este o lungă călătorie. Într-un serial atât de longeviv, se dezvoltă și personajele, se transformă. Întocmai ca în viață. Evenimentele te poartă acolo unde nici nu te aștepți. Pentru mine este foarte plăcut să joc această schimbare, această transformare. O privesc pe Züleyha din primul episod și  spun: „Cât ai crescut, cât te-ai maturizat!”. Viața a transformat-o pe Züleyha într-o femeie cum nici nu spera, dar trebuia să fie, puternică și care știe ce vrea.  
İBRAHIM ÇELIKKOL: Sunt foarte fericit și mă mulțumește foarte mult reușita proiectului. M-am adaptat foarte repede. Compatibilitatea și energia echipei fac ca mediul la filmări să fie confortabil și liniștit. Toată lumea muncește cu multă dăruire, de aceea rezultă episoade frumoase și de calitate. Faptul că publicul nostru ne este alături cu bucurie, ceea ce se reflectă și în audiențele obținute, este, în ciuda oboselii, partea cea mai plăcută a ceea ce facem.

Ce este cel mai plăcut în a juca cu Hilal/İbrahim în acest serial? Prin ce atrage această poveste?
İ.Ç. 
Hilal este o parteneră cu care se muncește foarte confortabil, este sinceră și devotată. Distractivă, dinamică și bună prietenă, de aceea sunt foarte norocos. Pot spune că mi-a plăcut fluxul poveștii, intriga ei puternică și faptul că reflectă cultura acestor meleaguri sub toate aspectele. Dragoste adevărată, lupte adevărate, bine și rău, o poveste dură despre toate aspectele omului și ale vieții. Îmi place, de asemenea, atitudinea verticală a personajului meu, faptul că nu renunță niciodată și că este un războinic.
H.A. „Bir zamanlar Çukurova„ este povestea unei perioade și, în acest proces, există personaje care ies din viața noastră și care intră în viața noastră. Cu personajul Hakan Gümüşoğlu, İbrahim (Çelikkol) a adus poveștii culoare și un foarte important impuls. Nu am mai lucrat împreună, dar, în scurt timp, energia noastră a devenit compatibilă și la platouri lucrăm foarte armonios.

Ce este cel mai emoționant în a da viață unui nou personaj în fiecare proiect?
H.A.
 Sunt de părere că răspunsul este cuprins în întrebare. În fiecare proiect, un nou personaj, ceea ce înseamnă o emoție absolut nouă. Cu fiecare rol, intri în viața unui om nou și procesul de formare este cu adevărat foarte emoționant.
İ.Ç. A te înnoi cu fiecare proiect, a trăi și a face să trăiască acel personaj, a munci pentru acesta, această emoție mă ține dinamic. De fapt, este precum sportul, adrenalină ridicată, iar fiecare zi ce urmează este un nou joc, un nou meci pentru tine și proiect.

Dacă acum ar exista ceva care să vă facă să săriți în sus de bucurie, ce ar fi?
İ.Ç. 
Tot ce e pozitiv în legătură cu fiul meu. Este fascinant să parcurgi etapele de creștere și dezvoltare ale unui copil. Am o puternică legătură cu el. Mă face foarte fericit orice noutate pe care o văd la el.
H.A. Acum am 30 de ani, de aceea ce voi spune ar putea părea ciudat cititorilor, dar, cel puțin în această perioadă, prefer să trăiesc sentimente echilibrate și acestea îmi vin foarte bine. Nu văd, în această perioadă, un sentiment superior celui de a te simți liniștit.„

Cum vă împăcați cu bucătăria? Mâncărurile căror zone geografice le preferați?
H.A.
  Nu pot spune că-mi place prea mult să gătesc. Nici să mănânc. Dar una dintre căile de a ieși din energia vieții de hotel este aceea de a petrece timp în bucătărie. În vacanțele de la filmări, când mă întorc acasă, cel puțin îmi pregătesc micul dejun. Eu sunt de fel din Izmir , de aceea îmi place mult ceea ce e gătit cu ulei de măsline, bucătăria mediteraneană.
İ.Ç. Îmi place să gătesc pește și carne de vită. A petrece timp în bucătărie este pentru mine o activitate relaxantă. Sunt un tip căruia îi place atât de mult să mănânce, așa încât să nu fac distincția în sensul „cel mai mult…„

Cum vă împăcați cu viața sănătoasă?
H.A. 
Nu adopt o dietă anume, dar sunt atentă să mă hrănesc sănătos. De-a lungul anilor, mi-am format o rutină de hrănire și sport în funcție de corpul meu și este cea pe care o aplic.
İ.Ç. Încerc oricum să mănânc cât mai sănătos, exercițiile și plimbările mele zilnice fac și ele parte din rutina mea, din stilul meu de viață.

Ce vă emoționează cel mai mult în legătură cu noul an?


H.A.
  Am învățat ca, odată cu personajul pe care îl joc, să mă descopăr pe mine însămi. De aceea, mă emoționează într-adevăr să descopăr personajele din noile proiecte și aportul de „eu„ din fiecare.
İ.Ç.  Viitorul în sine este foarte emoționant. Încotro se va îndrepta Lumea, ce va aduce fluxul timpului, cu ce ne va încerca viața? E emoționant să nu știi toate acestea. Și, desigur, creșterea fiului meu și modul cum devine om mă emoționează cel mai mult. Orice ar fi, îmi doresc un viitor bun pentru țara noastră și pentru omenire. Ar trebui să construim viitorul uniți, într-o manieră prietenoasă și respectuoasă, făcând tot ce putem pentru o viață a omului, decentă, în pace cu natura.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre “Viitorul înseamnă emoție

  1. Camy

    İBRAHIM ÇELIKKOL, nu cunosc cariera acestui actor, n-am vazut nimic, sau poate nu l-am sesizat, daca a aparut in vreo productie Netflix, probabil este un actor mare, dar eu stiu alti actori care au un urias potential, dar care apar foarte putin sau deloc, nu inteleg de ce producatorii turci se apleaca asupra a 2-maximul 4 actori, care apar frecvent in productiile netflix, uni interpreteaza personaje, care ar trebui sa aiba jumatate din varsta lor, si lucru este vizibil, mai ales in filmele politiste…in fine este observatia mea, dupa ce-am urmarit tot ce-a urcat pe netflix in 2021, Turcia, unele filme au scenarii excelente, dar actori care joaca protagonisti si personajele secundare sunt nepotriviti, apreciez actritele care sunt multe dintre ele extraordinare si pot juca in productii internationale, egaland marile vedete ale timpului nostru.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.