Cum a început cariera lui Akın Akınözü?


Akın Akınözü a acordat un interviu jurnalistului Hakan Gence de la Hürriyet.

Întrebat dacă el crede în destin, actorul a răspuns afirmativ, dar a adăugat că depinde de cum definim destinul.

Pentru Akın Akınözü, destinul este „scenariul vieții noastre, un scenariu care se străduiește să ne dea lecții menite să umple golurile din noi, care ne aduce și readuce aceste lecții, sub diverse jocuri, până când ne însușim aceste lecții, care ne lasă liberi în a alege, dar care ne consideră responsabili de rezultatul acestor alegeri, un scenariu care ne luminează atunci când reușim să-l înțelegem…„

După ce a studiat matematică aplicată la Universitate Berkeley din California, gândindu-se la domeniile în care ar putea lucra, ar fi putut opta pentru sistemul bancar al investițiilor, dar nu a simțit nimic în legătură cu această profesie şi datorită unor cursuri opționale, urmate în acea perioadă, a început să fie preocupat de artă observând că și în artă există o matematică și probleme de rezolvat. Rezolvarea acestora necesita efort mental, spiritual, emoțional și fizic. Este ceea ce i-a provocat emoție și astfel a optat pentru actorie.

După ce s-a întors în Turcia, Akın Akınözü, care o cunoștea de mult timp pe İpek Bilgin, a participat la cursurile de la Atelierul Craft unde a atras atenția unui impresar cu care a început să colaboreze. A fost trimis la nenumărate castinguri până într-o zi când a fost chemat la castingul pentru ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ unde regizoarea Zeynep Günay Tan i-a dat răspunsul afirmativ pe loc.

„Nu am uitat emoția acelui moment. Chiar mi-am uitat propria îmbrăcăminte acolo, în camera de filmare, plecând de acolo ca și când aș avea picioarele desprinse de pământ. Așa a început cariera mea care continuă azi cu ‘Kaderimin Oyunu/Jocul Destinului’.

Sursa/Fotografii: HÜRRİYET

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.