TV100 scrie astăzi despre cum a pășit Burak Özçivit în lumea celebrităților.

Am mai scris pe blog, dar să ne reamintim.

Tatăl lui Burak Özçivit a trimis (fără să-l anunțe) o fotografie la concursul Best Model. Comisia de preselecție a aruncat fotografia la gunoi. Organizatorii și-au dat seama că au fost aruncate (fără știința lor) 8 fotografii la coșul de gunoi. Astfel, acesta a putut participa la concurs. În 2004 a fost ales ca model care promite. În 2005 a câștigat concursul. Cu alte cuvinte, fotografia din coșul de gunoi i-a schimbat destinul.

În 2005 a participat la Best Model of Turkey și a câștigat titlul de Best Model of Turkey, titlu care i-a dat dreptul să participe la Best Model of The World unde s-a situat pe locul doi. A participat la prezentări de modă ale brandurilor Faruk Saraç, Abbate, Tween și NetWork și la prezentări din străinătate.

Prima experiență ca actor a trăit-o în  2006 odată cu serialul Eksi 18 (Minus 18) cu rolul tânărului comisar Murat.

Primele patru luni ale vieții de actor au fost cele mai grele. A fost tentat să apeleze la scutire medicală pentru a scăpa de filmări, dar, în cele din urmă, a reușit.

Era întrebat într-un interviu: „Nu este enervant ca un bărbat să fie atât de chipeș?

Actorul răspundea: „ Ce pot să spun? Eu nu privesc viața așa. Dacă aș fi privit-o așa, nu aș fi ajuns aici. Fizicul unui om poate fi un plus, dar este nevoie obligatoriu și de altele cum ar fi: mintea, inteligența, talentul, priceperea, pasiunea pentru profesie. Iar eu mi-am folosit destul de mult capul pentru toate acestea.„

În același interviu, actorul sublinia importanța de a fi un om bun și spunea că singurul lui obiectiv este să fie un om bun.

◊ Care e partea cea mai puternică a actoriei tale?

–  Cred că nu este doar despre a fi actor, ci și un om bun.

◊ Ooooo! Cuvinte cu greutate!

– Pe cuvânt că așa este! În ceea ce mă privește, singurul meu obiectiv este să fiu un om bun. Asta înseamnă, atunci când filmezi, să fii o echipă, să zâmbești când ajungi la platouri, să iubești și omul de pe stradă și telespectatorul. Nu ai șansa să fii actor bun dacă nu ești un om bun!

◊ Și pe piață tot așa ești cunoscut, nu-i așa?

–  Aș fi fericit să fie așa. Cel mai frumos lucru care se poate spune despre un om este „Era un om bun!„. Este suficient. Nu e nevoie de mai mult. Dar nu este ușor să-i faci să spună acest lucru. Dacă ești om bun, restul în viață avansează cumva. Cu toții avem diverse preocupări. Este important ca omul să muncească cu plăcere, dar este mai important să fie om bun!

Burak Özçivit s-a născut la 24 decembrie 1984.

A absolvit Facultatea de Arte Frumoase- Secția Fotografie din cadrul Universității Marmara.

Reclame
Reclame
Reclame