Parteneri pe NETFLIX


Dilan Çiçek Deniz şi Burak Deniz vor fi parteneri în filmul „Gidenler/Cei ce pleacă„, o producție OGM Pictures pentru Netflix.

Cei doi au mai jucat împreună în serialul “Yarım Kalan Aşklar/Iubiri incomplete„, difuzat de platforma digitală bluTV. (Sursa: Birsen Altuntaș)

Burak Deniz filmează acum, tot pentru Netflix, producția Tims&B “Şahmaran”, unde dă viață personajului Maran.

Când filmările primului sezon se vor încheia, în februarie, acesta va filma alături de Dilan Çiçek Deniz care zilele acestea se află la București unde iubitul ei, regizorul Thor Saevarsson, este la pupitrul regizoral al unui nou spot publicitar.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre &8222;Parteneri pe NETFLIX&8221;

  1. am avut mari asteptari de la serialul netflix “Şahmaran”, dar Burak Deniz, pe care l-am mai vazut pe netflix(Arada, cred), clar nu-mi place, apare-n rolul principal intr-o productie italiana, daca nu ma insel pe Disney+, este iubitul lui Massimo, in Îngerii ignoranți, este un fel de urmare la o alta serie italiana, deci nu-mi place si credeti-ma nu este doar parerea mea, si nici nu vreau sa reproduc aici citate din altii consumatori de productii netflix. Cum am spus ma asteptam la alta distributie, dar probabil actori care-mi plac mie, nu mai sunt actori, au alta cariera, caci informatii despre ei n-am aflat, nici pe retelele de socializare, la unii au fost suspendate, doar unele pagini de fani…cu informatii de acum un veac, ca sa ma exprim asa… oricum nu asta este distributia pe care o doream. Nu o cunosc Dilan Çiçek .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.