Barış Arduç a declarat, într-un interviu acordat Agenției de Presă Anatolia, că a empatizat cu fiecare personaj dintre cele interpretate până acum și, dând viață unui erou precum Alparslan, care a lăsat importante urme în istorie, se străduiește să acționeze cu același sentiment și cu aceeași atenție.

„Am grijă să empatizez cu toată ființa mea. Mă străduiesc să stabilesc o legătură gândind și asimilând răspunsuri la întrebări precum „Oare care ar fi fost atitudinea și sentimentul lui aici?”.

Cu o astfel de concentrare, dând viață unui astfel de personaj,cred că este mai ușoară și dintr-un loc mai potrivit conexiunea cu publicul.

Barış Arduç a subliniat intensa perioadă de pregătire.

„Pentru că dau viață unui erou foarte important, foarte valoros, înainte de filmări am avut o intensă perioadă de pregătire.

În poveste avem multe personaje care au dat direcție acelei perioade, așa cum sunt:

Çağrı Bey, Tuğrul Bey.

În contextul acestei conștientizări și acestei responsabilități, am studiat și am cercetat.

Un mare aport în pregătirea noastră l-au avut consultanții serialului: scriitorul Prof. Dr. Cihan Piyadeoğlu și Conferențiar Dr. İbrahim Halil Üçer.

Compania de producție ne-a indicat sursele din care ne putem documenta pentru proiectul nostru.

Studiind toate acestea, ne-am reunit pentru a face schimb de informații despre această perioadă și am evaluat procesul de pregătire.„ a mai spus actorul.

Pregătirea pentru acest rol a mai cuprins antrenamente de: sabie, suliță, arc, echitație, acrobație în galop.

Producătorul și scenaristul Emre Konuk declara pentru Milliyet că Sultanul Alparslan a fost comandantul care a făcut din Anatolia o casă pentru turci, unul dintre cei mai glorioși comandanți din istorie.
„Mi se pare că Alparslan nu putea fi altcineva decât Barış Arduç.„ a mai spus Konuk.

Reclame
Reclame
Reclame