Finalul Kiralık Aşk în Spania, a adus îndrăgitul serial în trend topic pe Twitter.

Conform presei turce (GECCE), eticheta cu numele actriței Elçin Sangu a fost distribuită în peste 24.000 de tweeturi. Actrița a fost trei zile consecutiv în trend topic, fiind unul dintre cele mai discutate nume din Spania.

Cu rolul pe care l-a refuzat de două ori!

Iată ce a spus actrița în emisiunea lui İbrahim Selim:

I.S.- Cu Kiralık Aşk ai câștigat o sumedenie de premii. Pentru că am vorbit de al șaselea simț, te pot întreba liniștit dacă ai simțit de la început că va fi așa?

E.S.- Deloc…

I.S.- Nu stăteam noi de vorbă la magazin înainte de Kiralık Aşk?

E.S.- Așa este, dar eu am respins de două ori Kiralık Aşk.

I.S.- Glumești.

E.S.- Am respins de două ori.

I.S.- Bravo.

E.S.- Dacă nu mă convingea doamna Ümmü, n-aș fi existat azi. Mi-a spus: „Ce ai de pierdut, fata mea? Tu ai o energie copilărească pe care nu a văzut-o nimeni pe ecran. Până unde tot dramă, dramă? Încearcă. Ce ai de pierdut? În cel mai rău caz, zici că ai încercat și comedie romantică. Așa am intrat în acel proiect.

I.S.- Ce să-ți mai spun, Elçin? Tot am vorbit de al șaselea simț.

E.S.- Funcționa în trecut, dar m-a stricat Istanbulul.

*****

Din interviul acordat lui İbrahim Selim, ar fi de reținut că actrița își dorește să ajungă precum celebra Jennifer Aniston, adică să fie producător executiv al propriilor filme și nu ține să joace personal în acele filme. A început deja să stabilească niște contacte în acest sens. Pentru o viitoare etapă, Elçin Sangu își dorește să ajungă pe fotoliul de regizor.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate