Neslihan Atagül Doğulu, premiată la DIAFA


Neslihan Atagül Doğulu va primi, în seara de 28 noiembrie, trofeul Actrița internațională a anului la DIAFA 2021.

Se anunță din nou o gală cu mult fast la Dubai, acolo unde, în anii anteriori au primit acelați premiu Nurgül Yeşilçay şi Elçin Sangu şi unde Engin Altan Düzyatan a primit trofeul Cel mai bun actor internațional.

Reclame
Reclame
Reclame

4 gânduri despre „Neslihan Atagül Doğulu, premiată la DIAFA”

 1. Va mulțumesc pentru informație! Felicitari pentru Neslihan Atagul pentru premiul primit Actrița internațională DIAFA a anului 2021! Merita pentru talentul ,frumusețea și emoția pe care o transmite în rolurile pe care le interpreteaza în seriale, acest premiu este răsplata muncii ei! La cât mai multe premii și sa speram ca o vom revedea anul următor în noi proiecte !

  Apreciază

 2. Vă mulțumesc stimata gazdă pentru articol! Ma bucur foarte mult pentru aceasta minunata veste. Felicitari pentru frumoasa și talentata Neslihan Atagul pentru premiu primit „Actrița internațională a anului” este încununarea muncii ei, rolurile pe care le intrepreteaza în seriale sunt execeptionale! O asteapt cu noii proiecte anul viitor și la cât mai multe premii! Merita este un om special !❤❤❤

  Apreciază

 3. Finalul de an marchează o mulțime de festivaluri care trag linie și premiază munca actorilor! La PRODU, Turcia își va adjudeca trei trofee, sunt șanse în Franța unde au 3 nominalizări, vine Altan Kelebek și uite și Dubai! Felicitări, Turcia! Ceea cea contrariază încă odată este faptul că nu există o constantă o cuantificării talentului! Actrița de mai sus este cea mai buna exemplificare: nu este nominalizata la PRODU, dar partenerul și proiectul da, este nominalizata in Franța alaturi de un alt partener și cu un proiect vechi de peste 4 ani, nu prinde finala AK(și aici este vina fanilor, fara supărare, că nu au votat-o suficient) și primește premiu în Dubai probabil pentru munca depusa in 2020, că în 2021 nu a filmat ceva! Pe scurt: actorii Turciei își merită răsplata muncii lor de oriunde ar veni ea! Felicitări!

  Apreciază

 4. Felicitări! Merită! Mă bucur cind actrițe (și nu actori -da sint unii f. Buni ex Aras), primesc astfel de premii, măcar afară sa fie apreciate! 👍👏

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.