Beren Saat a vorbit despre CLUBUL și oferta primită


Presa turcă a anunțat că Beren Saat ar fi fost actrița către care s-a îndreptat prima ofertă pentru a juca în CLUBUL, serialul care acum se bucură de mare succes pe NETFLIX, dar ar fi declinat-o pentru că nu și-ar fi dorit rol de spălătoreasă.

Actrița a adus lumină în acest subiect și se cuvine să fac și eu precizările de rigoare.

Beren Saat a fost surprinsă de reporteri după ce a luat cina cu colege de breaslă și prietene. Aceasta a fost întrebată dacă este reală știrea că ar fi fost prima care a primit oferta de a juca rolul Matilda.

A răspuns:

„Știți că noi ne-am pregătit îndelung cu privire la Maksim Gazinosu (*) și s-a scris mult pe această temă, dar rolul nu era un astfel de rol, era un cu totul alt proiect. Acum este atât de bun! Minunat. Am felicitat-o personal pe Gökçe.”

(*) Conform Wikipedia, Maksim Gazinosu era un fel de club care a funcționat între anii 1921-1927 și 1961-2005 la Istanbul.

A fost lansat de Frederick Bruce Thomas după ce a închiriat o sală de cinema și a transformat-o în club.

În 1927, acesta s-a închis din cauza faptului că patronul nu-și putea plăti datoriile și a fost renovat și redeschis de turcii Emin Yeyman și Fahrettin Aslan în 28 octombrie 1961.

Deci clubul de pe Netflix, ar putea fi sau nu Clubul Maksim pentru că acțiunea se petrece în Istanbulul cosmopolit al anilor ’50

Rămâne de văzut ce ne rezervă următoarele patru episoade.

*****

Despre proiectul la care face referire Beren Saat scriam în 2017, dar atunci nu mi-a trecut prin cap să-i spun CLUB.

În orice caz, casa de producție era aceeași. O3 Medya.

Ce scriam atunci?

„Producătorul O3 Medya a semnat cu Beren Saat și i-a căutat partener. Dintre mulți actori cu care s-au purtat discuții pentru rol, preferatul ar fi Barış Arduç. Dacă va accepta rolul, acesta va juca alături de Beren Saat, dar și de Merve Boluğur în serialul care va vorbi despre anii 60.  (sursa: aksam.com.tr)„

Nu știm ce s-a întâmplat, de ce n-a fost să fie, dar CLUBUL de azi continuă să fascineze!

Protagoniștii sunt pe coperta ediției speciale, nostalgice a revistei ELLE -Turcia.

https://www.trtworld.com/life/murder-intrigue-and-showbiz-in-istanbul-the-club-fascinates-viewers-51597

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Beren Saat a vorbit despre CLUBUL și oferta primită”

  1. Acum eu nu stiu ce succes are aceasta serie, pe care am vazut-o acum 2 saptamani, poate si mai mult, prima parte, poate-n randul fanilor turci, caci fie vorba intre noi prestatia actorilor din rolurile principale „Ismet Denizer”( numele actorului imi scapa, lapsus), Rasel Aseo( nici la acest personaj nu cunosc actrita) este jos de tot. A facut bine ca a refuzat rolul, productia este sub nivelul celei in care a jucat, si pe care am criticat-o ce-i drept. Ce pot spune, preiau ce-a spus un cunoscator al filmelor si muzici turcesti:”Nu este altceva decât o melodramă de școală veche construită pe schemele comice ale lui Plautus, cum ar fi neînțelegerea, identificarea greșită etc.. La începutul anilor 1950, șoferul de taxi Ismet, un suflet sălbatic care cunoaște bine limba engleză, citează din Kuvai Milli Destani, un poem epic de Nazim Hikmet, publicat în Turcia în 1965.”HAHAHA..

    Apreciază

  2. Mulțumiri pentru precizări și clarificări! Sunt binevenite și apreciate ❤️👏!
    Mă bucur că Beren nu a fost atât de superficială cum au lăsat unii „ziariști” să se creadă… Răutate, invidie sau pur și simplu lipsă de profesionalism din partea acestora? Rezultatul este același!
    Încă nu am văzut Club Istanbul, dar este pe listă!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.