S-ar putea spune că Asude Selma Kalebek este o norocoasă pentru că primul rol al carierei sale este unul important într-o producție difuzată pe NETFLIX. Un mare examen pentru o actriță aflată la început de drum!

Succesul nu este întâmplător pentru că, încă de mică, aceasta s-a dovedit a fi o luptătoare și o ambițioasă.

S-a născut în 18 iunie 1999.

În 2013, când a susținut examenul în urmă căruia trebuia să fie repartizată la unul dintre liceele pentru care a optat, a avut parte de o mare dezamăgire. Punctajul de la matematică nu a fost luat în considerare deoarece s-ar fi ajuns la concluzia că a copiat!

A fost un mare scandal, despre care a auzit toată țara, iar părinții, cadre didactice, au spus atunci că vor face toate demersurile pentru ca fiicei lor să i se facă dreptate. Au susținut că Asude este o elevă foarte bună și a avut medii foarte mari în anii de gimnaziu. Asude mărturisea atunci că întreaga familie este în stare de șoc, că ea este foarte dezamăgită și că a învățat timp de trei ani pentru a putea ajunge la ce liceu își dorește și este pusă în situația să aibă același punctaj cu cineva care nu s-a pregătit pentru examen.

(Sursa: yenialanya.com)

Ulterior s-a dovedit că a fost o eroare și că Asude a avut dreptate.

Acum este în ultimul an la Universitatea Boğaziçi. Urmează, de asemenea, cursurile de actorie ale Teatrului İstanbul Sahne Sanatları (Artele Scenei).

Jurnalistul Onur Baştürk spune că a vorbit cu Barış Arduç despre Asude Kalebek şi i-a spus că, deși este la primul său rol, i-a plăcut foarte mult prestația actoricească a acesteia.

Deschid o paranteză pentru a menționa că Onur Baştürk a fost unul dintre cei 80 de invitați la gala de lansare a serialului și cina de după lansare. Spune că a fost un eveniment unde a fost obligatoriu testul PCR, dar au avut grijă organizatorii care au trimis acasă la toți invitații o echipă de testare.

Revin la Asude Selma Kalebek care, cu prilejul întâlnirii cu presa, mărturisea că a fost un proiect foarte greu, a avut foarte multe de învățat inclusiv din discuțiile purtate cu cei doi regizori și practic a de venit un alt om.

Într-o postare din Insta Stories, Asude scria despre partenerul din serial:

„Să vă fac cunoștință. El este Barış, demn de toată încrederea și un foarte plăcut tovarăș de drum.„ făcând aluzie la o replică din serial în care se spunea că personajul lui nu e demn de încredere și te părăsește la jumătatea drumului.

Mult succes în carieră, Asude Kalebek!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate