Cine este Asude Kalebek, RAȘEL din CLUBUL?


S-ar putea spune că Asude Selma Kalebek este o norocoasă pentru că primul rol al carierei sale este unul important într-o producție difuzată pe NETFLIX. Un mare examen pentru o actriță aflată la început de drum!

Succesul nu este întâmplător pentru că, încă de mică, aceasta s-a dovedit a fi o luptătoare și o ambițioasă.

S-a născut în 18 iunie 1999.

În 2013, când a susținut examenul în urmă căruia trebuia să fie repartizată la unul dintre liceele pentru care a optat, a avut parte de o mare dezamăgire. Punctajul de la matematică nu a fost luat în considerare deoarece s-ar fi ajuns la concluzia că a copiat!

A fost un mare scandal, despre care a auzit toată țara, iar părinții, cadre didactice, au spus atunci că vor face toate demersurile pentru ca fiicei lor să i se facă dreptate. Au susținut că Asude este o elevă foarte bună și a avut medii foarte mari în anii de gimnaziu. Asude mărturisea atunci că întreaga familie este în stare de șoc, că ea este foarte dezamăgită și că a învățat timp de trei ani pentru a putea ajunge la ce liceu își dorește și este pusă în situația să aibă același punctaj cu cineva care nu s-a pregătit pentru examen.

(Sursa: yenialanya.com)

Ulterior s-a dovedit că a fost o eroare și că Asude a avut dreptate.

Acum este în ultimul an la Universitatea Boğaziçi. Urmează, de asemenea, cursurile de actorie ale Teatrului İstanbul Sahne Sanatları (Artele Scenei).

Jurnalistul Onur Baştürk spune că a vorbit cu Barış Arduç despre Asude Kalebek şi i-a spus că, deși este la primul său rol, i-a plăcut foarte mult prestația actoricească a acesteia.

Deschid o paranteză pentru a menționa că Onur Baştürk a fost unul dintre cei 80 de invitați la gala de lansare a serialului și cina de după lansare. Spune că a fost un eveniment unde a fost obligatoriu testul PCR, dar au avut grijă organizatorii care au trimis acasă la toți invitații o echipă de testare.

Revin la Asude Selma Kalebek care, cu prilejul întâlnirii cu presa, mărturisea că a fost un proiect foarte greu, a avut foarte multe de învățat inclusiv din discuțiile purtate cu cei doi regizori și practic a de venit un alt om.

Într-o postare din Insta Stories, Asude scria despre partenerul din serial:

„Să vă fac cunoștință. El este Barış, demn de toată încrederea și un foarte plăcut tovarăș de drum.„ făcând aluzie la o replică din serial în care se spunea că personajul lui nu e demn de încredere și te părăsește la jumătatea drumului.

Mult succes în carieră, Asude Kalebek!

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „Cine este Asude Kalebek, RAȘEL din CLUBUL?

 1. FARA SA CUNOSC MULTE DETALII DESPRE RASEL–AM SCRIS CA A AVUT O PRESTATIE SCENICA F,BUNA PTR UN DEBUTANT–FELICITARI DOMNISOARA ,,AI AVUT ALATURI UN ACTOR MINUNAT DESPRE CARE TOATE PARTENERELE LUI DECLARA ACELASI LUCRU–UN OM IN CARE POTI AVEA INCREDERE –UN PRIETEN DE PLATOU F,DISTRACTIV–SUCCES AI VIATA SI TIMPUL INAINTE –CURAJ-

  Apreciază

 2. Buna dimineata!Ma bucur ca ati scris despre Asude.Eu ma declar deja fan si abia astept sa aflu mai multe despre ea si sa o vad in proiecte la fel de bune, precum este „Clubul”.
  A fost matinală Asude, la fel ca Baris al nostru.De ce spun asta?Haideți să vă spun o „poveste”…
  Cand s-a împărțit talentul, unii au fost matinali, alții nu prea.Doamne Doamne pregătise un cazan imens, sa ajunga pentru toți.Insomniacii sau cei matinali au ajuns acolo cu noaptea-n cap si evident ca au luat ceea ce a fost mai bun.Unii au primit talent cu carul, alții cu polonicul, alții cu lingura.Toti plecau fericiti de acolo si prindeau culoare in obraji.Pe drum s-au întâlnit cu câțiva somnorosi, care cascau de mama focului, fiindcă nu-și inghitisera gălbenușul.
  Au fost avertizați sa nu mai bată drumul de pomana, ca ce a fost, a fost deja oferit, dar ei nu si nu.Au găsit o fantanita, s-au spălat putin pe fata, sa le mai treacă somnul si si-au continuat drumul.Cand într-un final au ajuns la destinație, au strigat „si noi, si noi, Doamne?”
  „Ati ajuns prea târziu, imi pare foarte rau, dar nu mai e decat putin pe fundul cazanului si nu-mi ajunge pentru toți.”
  Văzând că nu înțeleg si cum insistă, li se innodau lacrimile-n barba, Doamne Doamne le-a oferit si lor din puținul care a ramas, cu lingurița.Au plecat apoi sărind într-un picior de bucurie.Cam asta ar fi povestea, așa o vad eu.Unii sunt mai talentați decat altii, unii sunt un munte de talent, alții, te întrebi, cum de nu-și dau seama că nu au chemare pentru arta?Dar este loc sub soare pentru toată lumea și public care poate vedea fărâma de talent și în cei mai putin înzestrați cu har.Iar dorința lor si pasiunea este fără margini.
  Concluzia mea este ca toti cei care fac parte din distribuția acestui serial sunt extrem de talentați, adică au fost matinali.🙂
  Asude mi-a plăcut cel mai mult.Parca ar fi vrut sa-mi spuna „vezi, ca n-ai avut dreptate?”M-a convins, ce sa mai, e credibilă, are o gingășie, o prospețime, care te face s-o iubești.
  M-a uimit chimia pe care a avut-o cu Baris.Si eu care imi făceam griji degeaba, daca va fi timorată, „crispata” alături de Baris.Dar n-a fost deloc așa si ma bucur.Dar si Baris ajută foarte mult partenera de rol de fiecare data.Stie cum sa-i dea pasa si prin felul lui de-a fi, o ajută să se simtă confortabil in preajma lui.Imi doresc sa-i mai vad împreună si într-un alt proiect.
  Multumim pentru articol!😘

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.