În această seară a avut loc gala de lansare a serialului CLUBUL care, începând de mâine, va putea fi vizionat pe NETFLIX în întreaga lume și ne va duce în Istanbulul anului 1955, într-un club revoluționar unde lucrează Matilda, o fostă deținută al cărei scop principal este să-și recâștige fiica, Rașel, pierdută cu mulți ani în urmă și care nu știe că îi este mamă, să o țină departe de chipeșul Fıstık İsmet,  despre care se spune că e o adevărată pacoste în Pera. Pe de altă parte, Matilda se va lupta să gestioneze ego-urile curajosului patron Orhan, invidiosului șef Çelebi și vizionarului artist Selim.

Ceea ce era rai pentru clienți și iad pentru angajați, odată cu venirea Matildei, capătă un spirit absolut nou, fiecare va deveni un altul în propria poveste, iar clubul se va transforma într-un cămin pentru aceștia. Poate că cea mai frumoasă familie este cea formată din cei fără familie.

*****

Serialul este creat de Zeynep Günay Tan și produs de O3 Medya, după o poveste scrisă de jurnalista Rana Denizer (Ranini) și are ca regizori pe Zeynep Günay Tan și Seren Yüce.

*****

Gökçe Bahadır a mărturisit că este foarte emoționată și a spus că nu a mai văzut o astfel de încăpățânare și o astfel de luptă și că personajul căruia i-a dat viață a învățat-o să treacă peste dureri în viață și îi mulțumește.

*****

Barış Arduç a ținut să mulțumească regizorilor Zeynep Günay Tan și Seren Yüce, Ranei Denizer, casei de producție pentru că au ales o astfel de poveste, menită să aducă lumină, pentru toată lumea, cu privire la acea perioadă și, de asemenea, a mulțumit pentru că au ales o astfel de echipă.

Gökçe Bahadır a spus că ar avea multe de povestit, dar preferă să o citeze pe Zeynep Günay Tan: „Sânge, transpirație și lacrimi.„, un astfel de proiect este „Clubul„, a mai spus că, din punctul de vedere al personajului căruia îi dă viață, este lupta unei mame pentru a-și recâștiga fiica.

Barış Arduç a fost întrebat și despre schimbarea de imagine și a spus că este bine că s-a întâmplat așa și orice înstrăinare de sine înaintea demarării filmărilor este binevenită.

Vorba cuiva de pe Twitter: se va vorbi mult despre acest serial, așa că lăsăm și pentru articole viitoare.

FOTOGRAFII/VIDEO: INSTAGRAM/TWITTER

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate