Francesca Chillemi și Can Yaman sunt protagoniștii producției „Viola come il mare”, semnată de LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, serial care va fi difuzat în curând pe Canale 5.

Este vorba despre o ficțiune pornită de la romanul „Conosci l’estate?Știi vara?„ de Simona Tanzini.

Serialul are șase episoade.

Viola Vitale (Francesca Chillemi), fostă Miss Italia, este o femeie frumoasă si optimistă, dar suferă de sinestezie, sindrom care o face să asocieze culorile cu emoțiile. Când vede o persoană, acea persoană îi transmite percepția unei culori care îi permite să descopere cea mai profundă emoție.

Viola va învăța să folosească sinestezia ca instrument util pentru investigații. Nu este o superfemeie cu super puteri, are ceva magic, nu îi judecă niciodată pe alții, vrea doar să vadă frumusețea vieții.

Viola a studiat și a lucrat în străinătate, dar trebuie să se întoarcă la Palermo, orașul ei, pentru a-l căuta pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată și pentru a descoperi ceva despre trecutul ei: un secret care are legătură cu adevăratul motiv al întoarcerii ei la origini. Ca reporter care investighează crime, aceasta colaborează cu inspectorul Francesco Demir (Can Yaman), un tip fermecător, cu talent de investigație, dar fără încredere în oameni: opusul Violei.

Relația dintre cei doi protagoniști pleacă de la conflicte inevitabile. Demir, fiul unui tată turc și al unei mame italiene, nu a crescut într-o familie ușoară. În viața privată, ca și în muncă, el are o regulă strictă: să nu te lași niciodată copleșit de sentimente. Dar Viola ajunge la Palermo, nu vrea să-și ignore sentimentele, așa că viața inspectorului se schimbă. Cele două firi opuse se atrag.

Can Yaman spune că joacă pentru prima oară rolul unui polițist și pentru prima oară în limba italiană, dar a simțit imediat acest personaj în el și doar l-a scos la lumină,  acest lucru ar putea să nu fie chiar întâmplător pentru că, de când a ajuns în Italia, acum zece luni, cei mai buni prieteni ai lui sunt doi polițiști și, observându-i îndeaproape, a înțeles multe despre această profesie.

Palermo este, de asemenea, protagonistul ficțiunii. Un Palermo diferit de cum apare de obicei în filme. Un Palermo fără precedent, de o frumusețe uluitoare, bogat în sunete, culori, mirosuri, o răscruce de diferite culturi care l-au modelat din cele mai vechi timpuri și până astăzi.

Sursa: Corriere della Sera

Reclame
Reclame
Reclame