Producție: Ay Yapım Regizor: Sinan Öztürk Scenariști: Murat Uyurkulak, Damla Serim

Jocul de urmărire dintre Kartal, liderul mafiei, care este „protectorul” Çıngıraklı, un cartier de rromi ,plin de culoare și cu personaje unice și reguli dure, și Efe, comisarul nesăbuit și rebel al Biroului de Criminalitate Organizată, se întoarce cu susul în jos odată cu un caz de crimă.

Căile pe care le parcurg pentru a-l prinde pe criminal îi vor conduce la un nume pe care nu l-au bănuit vreodată.

„Üç Kuruş” vine la SHOW TV pentru a face diferența cu subiectele cucare va atrage atenția.

*****

URAZ KAYGILAROĞLU (KARTAL)
Liderul infractor neînfricat, viclean și nervos al cartierului Çıngiraklı.
Crimele în serie care au început în cartierul său îl aduc pe Kartal în situația de a fi atacat de același ucigaș, iar autoritatea lui este zdruncinată. Pentru a-l prinde pe ucigaș, acesta trebuie să coopereze cu dușmanul său de moarte, inspectorul Efe.


EKİN KOÇ (EFE)
Comisarul rebel, idealist și îndrăzneț al Biroului de Criminalitate Organizată. Deși dosarul Kartal, pe care l-a preluat în urmă cu șase luni, îl pune în dificultate, este doar o chestiune de timp să-l închidă pe Kartal. Crimele comise de un criminal în serie dau peste cap întregul parcurs al dosarului lui Efe. Efe este forțată să coopereze cu liderul mafiei Kartal pentru a-l prinde pe criminal.


DİREN POLATOĞULLARI (İRFAN)
İrfan cântă în baruri în unele nopți. În alte nopți, își confruntă cu trecutul pe care îl ascunde de toată lumea. Irfan, îngerul răzbunării sale, este prizonierul trecutului său comun cu Kartal.


NESRİN CAVADZADE (BAHAR)
Bahar, fiica lui Nezih, unul dintre cei mai periculoși bărbați din lumea infractorilor. Este o femeie inteligentă, elegantă, rece și frumoasă. Încrucișarea drumului său cu Kartal îi va provoca în timp o stare de confuzie.

ASLIHAN MALBORA (LEYLA)
Leyla, sora lui Kartal, este o femeie nebunatică, încăpăţânată, plină de energie, seducătoare şi atrăgătoare. Leyla, care nu ia viața și bărbații în serios și trăiește în mod independent și liber, este atrasă de Efe, căruia îi urăște profesia.


NURSEL KÖSE (NERİMAN)
Mătușa lui Kartal, mai mică dintre tatăl său. O femeie frumoasă și puternică, Neriman nu a fost niciodată căsătorită și nici nu a avut copii, dar ține laolaltă familia, dar și cartierul.


CİVAN CANOVA (OKTAY)
Tatăl lui Kartal este clarinetistul, cunoscut sub porecla de Roman Delon în tinerețe. După ce și-a rănit brațul stâng, Oktay și-a pierdut speranța de viață și s-a dedicat băuturii.

ERCAN KESAL (HALİT)

Mult mai experimentat decât Efe și Sahir, cândva ambițios precum Batu și pasionat precum Efe, a parcurs drumul lor, dar a trăit doar frustrare. Acum, mentorul lui Efe.

În această seară, la SHOW TV!

Reclame
Reclame
Reclame