„Iubesc să fiu femeia ținutei pe care o îmbrac și să o îmbrac împreună cu atitudinea ei. Iubesc să fiu câte puțin din toate femeile și toate culorile. Dar dacă m-ați întreba ce e specific în stilul meu, aș crede că e curajul. Dar nu curajul de a apărea cu decolteu. Curaj din toate punctele de vedere. Îmi place să fiu curajoasă în a îmbrăca ceva ce nu-ți trece prin minte, ceva ce nu au avut curajul alții, ceva despre care se crede că nu poate plăcea, ceva neobișnuit.„ a declarat Serenay Sarıkaya pentru Harper’s Bazaar Turcia.

Actrița este coperta lunii noiembrie a acestei publicații, prilej cu care a avut o ședință foto extraordinară și a acordat un scurt interviu.

A mărturisit că pentru ea este o emoție să fie prima și singura ambasadoare a brandului de lux Bulgari în Turcia.

Este recunoscătoare lui Dumnezeu şı de nenumărate de ori își spune că probabil este în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

„Am aşteptat, cu dor și răbdare, o lungă perioadă de timp, să muncesc. Acum am colaborări care mă fac foarte fericită, iar  grație filmărilor pentru serialul Șahmaran, care au început cu câteva luni în urmă, sunt fericită și ocupată dincolo de tot ce am visat. Mi-a fost dor de acest ritm de muncă.„ a spus frumoasa actriță.

SURSA: Harper’s Bazaar Turcia

Fotografii: Harper’s Bazaar/Instagram

Reclame
Reclame
Reclame