După o prestație de succes în serialul „Menajerimi ara/Sună-mi impresarul„ Ahsen Eroğlu revine în atenția publicului.

Aceasta anunța, cu ceva timp în urmă, un nou proiect, dar nu a spus despre ce este vorba respectând dreptul producătorului de a anunța noutatea.

RANINI a publicat un articol din care am aflat că talentata actriță a optat pentru un proiect de teatru. Aceasta va fi pe scena DasDas unde va interpreta rolul principal din „Fata din copac„, o piesă după romanul cu același titlu semnat de Şebnem İşigüzel. Aceasta este una dintre cărțile recomandate de New York Times’ın în anul 2020!

*****

În altă ordine de idei, Ahsen Eroğlu a început să apară în public cu Hira Tekindor, regizor și traducător, absolvent al The University of Kent’in „Film Studies”, fiul actriței Zerrin Tekindor și al actorului Çetin Tekindor.

Au fost împreună la premiera piesei Romeo și Julieta, unde Romeo este fostul partener de serial Deniz Can Aktaș. Au mai fost la concertul unei trupe rock, iar azi la un meci de volei.

Hira Tekindor a fost cel care a postat primul o fotografie cu Ahsen Eroğlu.

Şi a doua fotografie!

Ei nu au declarat că ar avea o relație de dragoste, un jurnalist susținea chiar că sunt buni prieteni, dar am reținut dintr-o declarație anterioară a actriței, când era întrebată despre dragoste, că, cel puțin deocamdată, este interesată de construirea carierei sale, de împlinirea visului pentru care a muncit încă din copilărie. Nu are o relație de dragoste și nici nu prea are timp acum. Dar recunoaște că nu te poți opune și nu se știe când ți se poate întâmpla.

*****

Revenind la carieră, Ahsen Eroğlu are oferte pentru roluri în seriale tv și digitale, dar acestea vor fi după reprezentațiile piesei de teatru.

Ahsen Eroğlu va împlini 27 de ani peste câteva zile, iar până acum a interpretat roluri principale în serialele: „Istanbullu Gelin„ (Yaz Boran), „KUZGUN„ (Kumru Cebeci) și „Menajerimi ara„ (Dicle Ertem).

Reclame
Reclame
Reclame