Râsu’ plânsu’ 


Instanța a amânat pentru 14 decembrie pronunțarea sentinței în procesul de obținere a custodiei după ce, la înfățișarea de ieri, au fost audiați martori și au fost prezentate noi probe.

Între aceste probe, se pare că au fost și imaginile care au apărut în spațiul virtual şi despre care Feyza Aktan susține că sunt editate în sensul că nu au fost date în întregime.

După înfățișarea de ieri, Özcan Deniz nu a vorbit cu presa însă a postat câteva gânduri, dedicate fiului său, în social media.

„Tu ești un copil, un om cu drepturi personale. Nu ești treapta spre faima cuiva, obiect de experiment sau sursă pentru ambiții și interese. Și, cel mai important, nu ești card de credit. Toată lumea care se adăpostește în spatele micului tău trup, indiferent de identitate, va da socoteală în fața instanței pentru fiecare lacrimă a noastră, dragul meu fiu. Tu ai un tată puternic care și-ar da viața pentru pământul pe care calci, pentru fiecare respirație a ta.„

Feyza Aktan a postat, de asemenea câteva gânduri:

„Trec printr-o perioadă grea de multă vreme. Pe lângă faptul că nu regret deloc cele trăite în imaginile servite presei, erau rezultatul a ceva pentru care nu aș face concesii niciodată. În curând voi aduce explicații cu privire la cele trăite de mine…„

În video se aude când el îi spune „Nu mă mai ciupi de mână. Aștept în mașină. Ai cinci minute să îmbraci copilul pentru grădiniță„, iar ea îl pălmuiește și îi spune „Ajunge! M-am săturat de tine… Ce faci de atâtea zile? Ce vrei de la mine?„

Potrivit Hürriyet, ea ar fi spus că șoferul lui Özcan Deniz ducea copilul la grădiniță, dar că de câteva zile, nu l-a mai trimis, l-a dus ea cu taxiul și că actorul nu i-ar fi răspuns la mesaje. L-ar fi pălmuit pentru că, de față cu Kuzey, Özcan Deniz ar fi întrebat-o răstit „De ce nu e copilul îmbrăcat cu ținuta de grădiniță?„.

În video se mai vede și aude când el se enervează și strigă la ea „Nu da în copil!„, iar ea îi spune: „Ce e cu show-ul ăsta în fața camerelor? M-am săturat de tine, animalule!„, iar el reacționează întrebând-o: „Ești bolnavă?„

Actorul a bătut la ușa apartamentului vecin unde locuiește cumnata lui, iar aceasta a oprit cearta.

Instanța va decide în 14 decembrie cui va acorda custodia.

Reclame
Reclame
Reclame

4 gânduri despre „Râsu’ plânsu’ 

 1. Ar fi trebuit si el sa conștientizeze. cu cine se încurca, distinsa sotie se crede si ea vedeta. Probabil copilul reprezinta pentru ei un motiv de-as face reclama, dar poate fi si o incercare de-a obtine custodia, Oricum nu ar fi singurul care conteaza pentru ca are celebritate, bani, o pozitie…., iar femeile care nu prea au avut multe de la viata, in cazul de fata nici prea frumoasa nu este, crede ca pot sa obtina printr-un copil ce le-a lipsit. Nu pare sa fi existat acolo iubire din partea ei, modul in care se exprima, manifesta, cam lasa mult de dorit. Cat despre el, ce sa spun, isi doreste un copil al lui, probabil mai are si altii dar nu-i vede, aici speculez, nu-l cunosc am citit mai jos ca este tatal unui alt copil. Dar astfel de lucruri se intampla si la case mai mari…Indemnul este:”alege pe cineva care sa te placa dincolo de bani, situatie, celebritate, alege pe cineva care sa te inteleaga, sa-ti inteleaga munca, sa te ajute…nu sa te stoarca de bani, sa-ti distruga imaginea…poate este cam mult sa mai adaug c-ar trebui sa fie si un pic de educatie?

  Apreciază

 2. Imi place titlul articolului spune totul.
  Nu stim nici unii dintre noi unde este adevarul .Cine are dreptate si cine nu are.
  Din ce am mai citit despre O.D. am inteles ca nici in prima casnicie
  nu afost prea O.K..Despre ea nu siu nimc.
  Lasand deoparte trecutul fiecaruia eu cred ca ei ar trebui sa-si rezolve prblemele
  in spatele usilor inchise fiind vorba si despre un copli.
  Isi spala de prea mult timp rufele murdare in public.
  Imi dau impresia ca neavand proiecte in derulare si dupa acea serie care nu avut audienta
  amandoi incearca sa ramana in atentia mass media.
  Se intampla de multe ori si peste ocean.

  Apreciază

 3. Zici că-i telenovela sud-americană;)) nu-i bai daca ratezi câteva episoade, înțelegi totuși! Lăsând gluma de o parte, înțeleg că actorii sunt oameni și ei, deci supuși greșelilor! Daca își strica imaginea, e treabă lor! Dar copilul, ce vina are? Cum ii vor explica mai târziu circul asta? Păcat!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.