Burak Özçivit a lansat noua colecție a brandului pentru care este imagine de patru ani și opt sezoane.

Actorul a mărturisit că a trecut o lungă perioadă în care i-a fost dor să îmbrace o ținută elegantă și că i-a priit această ieșire, după pandemie, sperând că acest eveniment să fie un start în lungul șir de ieșiri care ar putea fi de acum încolo.

Întrebat despre cum au decurs filmările clipului publicitar, actorul a spus că au decurs bine și a fost pentru el un prilej de a respira, a fost foarte distractiv, deoarece șase zile pe săptămână filmează pentru Kuruluș Osman, unde ritmul este absolut diferit, și într-o singură zi a filmat clipul publicitar a cărui temă îi aparține deoarece a ținut să fie vorba despre viața de oraș, aglomerație, entuziasm de care ne-a fost dor în perioada pandemiei.

Când reporterii i-au spus că au stat de vorbă și cu Fahriye Evcen, acesta a mărturisit că ea a ajuns mai devreme la eveniment, în timp ce el a întârziat din cauza filmărilor. L-a amuzat faptul că reporterii i-au spus că soției sale îi plac mai mult ținutele elegante în detrimentul celor sport.

A mai spus că amândoi muncesc foarte mult și au o singură zi liberă pe săptămână și încearcă să o programeze astfel încât să fie aceeași zi pentru a o petrece împreună cu Karan care ar fi vrut și el să vină la eveniment, avea și smokingul pregătit, dar l-au lăsat acasă pentru că nu e firesc să-l aducă la un eveniment desfășurat la o oră târzie pentru un copil.

Nu a vrut să vorbească despre știrile cu privire la bona pe care o caută pentru Karan și a spus că Fahriye face tot ceea ce este necesar în acest sens.

Reporterii l-au întrebat și despre cărțile care au apărut recent despre Burak Özçivit şi Fahriye Evcen Özçivit.  

Îndrăgitul actor a spus că a fost o experiență frumoasă, nu reprezintă un proiect la care au lucrat doar ei, ci au împărtășit momente despre începuturile carierei lor, despre cum a decurs cariera lor, au exprimat opinii despre ei.

A fost întrebat și despre plângerea unor angajați din producție și a spus:

„Prieteni, ne cunoaștem de atâția ani, doar suntem împreună, îmi știți calea urmată, atitudinea și valorile legate de familie, de aceea, nefiind un subiect care mă privește personal, nu aș vrea să fac referire la acesta.

Reclame
Reclame
Reclame